tips til kontrol transmissionsolie

tips til kontrol transmissionsolie

Forebyggende auto vedligeholdelse kan bidrage til at undgå en stor reparation lovforslag , især med en post så dyrt som en transmission , hvor udgifter til reparation kan løbe ind i tusindvis af dollars . Mens de fleste nyere biler med automatgear har lukket enheder , der kræver vedligeholdelse skal udføres af teknikere med specialudstyr , ældre modeller har transmissioner , at ejere kan let tjekke væskestande på .

Forberedelse

Mens væskestande kan kontrolleres , når motoren er kold , for at opnå den mest nøjagtige aflæsning af motoren skal være på normal driftstemperatur. Den bedste løsning er at kontrollere væsken efter du har kørt bilen . Alternativt , at køretøjet i tomgang i 15 minutter. Park i et niveau stedet , placere transmissionen i " park "og indstille håndbremsen . For sikkerhed, placere en blok , rock eller mursten foran mindst et af dækkene . I modsætning til kontrol motorolie , skal du lade motoren køre , så væsken vil fortsætte med at cirkulere i hele systemet og ikke slå sig ned i panden , hvilket vil give en falsk aflæsning .

Kontrol

Åbn hætten og placér prop-stang i sprækken på undersiden af emhætten . Vær sikker på at du bruger slot designet og mærket til stangen eller hætten kan falde og forårsage skade . Der vil være to maalepind på motoren . Find den ene er mærket " transmissionsolie . " Træk stok og tørres af med en ren klud for ikke at forurene væsken . Indsæt stick , og fjern . Find den væske niveau på pinden i forhold til de linjer, der siger " fuld " og " tilføj ". Hvis væsken niveauet er mere end halvvejs ned fra fulde linie , bør væske tilføjes . Væske skal være klar og lys rød i farven . Hvis det er en meget mørk rødbrun væske kan blive brændt , og køretøjet skal kontrolleres af et velrenommeret mekaniker .

Tilføjelse

Hvis væskestanden er lav konsultere din ejere manual for den korrekte type af væske , som at bruge en forkert væske type vil skade systemet . Ved hjælp af en tragt , tilføje væske , med motoren i gang , ind i oliepinden hullet ikke mere end otte ounce ad gangen . Fortsæt kontrol med oliepinden , indtil den når det rette niveau . Vær sikker på at tør oliepinden hver gang , før du udskifter den .


Relaterede artikler


hvordan man kan justere Subaru Legacy forlygter
Hvordan løser jeg brudt lx vinduesviskerne på en 1999 Ford Windstar ?
hvordan man kan ændre Bosch viskerblade
hvordan man kan erstatte min nummerplade lys på min Pontiac Vibe
hvordan du fjerner silikone fra bilens lak
standarder for motorolie
hvordan du udskifter den knækkede sidespejlet glas i en 2000 vw golf
købe en bil batteri
Sådan nulstiller du olie på en Acura TL
hvordan du tilføjer transmissionsolie til en 1999 taurus