Hvordan ændrer jeg en Duramax brændstof filter?

Hvordan ændrer jeg en Duramax brændstof filter?

Den Duramax dieselmotor kommer installeret i GM model lastbiler . Duramax motorer er udstyret med et brændstof filter , der er ansvarlig for at holde rene diesel flyder på motoren . Brændstoffilteret har en indvendig filter bestående af fibre , som fanger og holde urenheder fra diesel . Når dette diesel har strømmet gennem den indre filter , den rene diesel derefter strømmer til indsprøjtningsdyser . Den brændstofindsprøjtningsenheder vil derefter udbetale diesel ind i motoren

Du skal bruge: .
fladt hoved skruetrækker
Drypbakken .
Brændstoffilter rem skruenøgle .
Tænger .
Frisk diesel .
Nye brændstoffilter .


1 .
Park køretøjet på et godt ventileret sted . Drej rattet helt til højre , så hjulene vil blive placeret til højre . Derefter Sluk for motoren , og åbn motorhjelmen .
2 .
Flyt til passagersiden foran hjulet rum og fjern plast vagt i ryggen af rummet . Plastdækslet er forbundet af små plastik clips . Lirke clipsene gennem hullerne på plastik cover med den flade skruetrækker . Træk dækslet ud af hjulet rum og placere den på jorden . Brændstoffilteret kan nu tilgås via bagsiden af hjulet rum .
3 .
Find vandet sensoren på bunden af brændstoffilter . Følg ledningerne fra bunden af brændstoffilteret , hvor de opretter forbindelse til et andet stik i nærheden af passagersiden ventildækslet . Træk stikket slutningen af vandet følerledningen og lad tråden hænge lige ned under brændstoffilteret .
4 .
Placer drypbakken under køretøjet i den generelle placering af brændstoffilter , at fange den overskydende diesel .
5 .
Skub brændstoffilteret remmen skruenøgle halvvejs op brændstoffilteret . Drej langsomt brændstoffilteret mod uret , indtil den løsner fra brændstoffilteret huset tråde . Når filteret er helt løst , slut skrue den med hånden . Vær forsigtig , da det vil være fuld af diesel . Når brændstoffilteret afbryder fra huset tråde , sænk den til rammen jernbane og sæt den oprejst .
6 .
Gå tilbage til toppen af motoren , og træk brændstoffilteret ud af motorrummet gennem toppen af motoren . Hæld diesel ud i drypbakken . Derefter skrues vandet sensoren fra bunden af brændstoffilteret hjælp af en tang . Drej vandet sensoren mod uret for at løsne og fjerne .
7 .
Træk gamle o-ring ud af vandet sensoren base og glide på den nye o-ring . Derefter skrues vandet sensoren på bunden af den nye brændstof filter.
8 .
Fyld den nye brændstoffilteret helt op med frisk diesel . Derefter ising en generøs mængde diesel omkring o- ring i toppen af filteret . Dette vil smøre o- ringen og hjælpe brændstoffilteret sædet til sin bolig ordentligt .
9 .
forsigtigt lavere brændstoffilteret gennem toppen af motoren ned til passagersiden rammen jernbane . Derefter flytte tilbage til forsiden passagersiden hjul rum . Rækkevidde i og stilling brændstoffilteret op til huset tråde . Skru brændstoffilteret på tråde ved at dreje den med uret . Når det er stramt nok, at det kan ikke være vendt med hænderne længere , skub remmen skruenøgle tilbage på omkring halvvejs , og drej brændstoffilteret anden halvdel af en tur til helt sæde den nye brændstoffilteret til huset . Derefter fjernes rem skruenøgle . Tilslut vand følerledningen tilbage til stikket i nærheden af passagersiden ventildækslet .
10 .
Gå tilbage til toppen af motoren og prime brændstoffilteret ved at åbne overtryksventilen på toppen af brændstoffilter . Overtryksventilen er en rund sort hue , der kan drejes omkring en kvart omdrejning mod uret for at åbne . Når overtryksventilen er åben , pumpe primeren ventilen fra toppen af brændstoffilter boliger i og ud , indtil diesel kommer ud af overtryksventilen . Når en konstant strøm af diesel kommer ud efter hver pumpe , lukke overtryksventilen ved at dreje hætten en kvart omgang med uret .
11 .
Drej tændingsnøglen på ti sekunder. Derefter krank motoren og lad den køre i ca 30 sekunder til at cirkulere brændstoffet gennem brændstofsystemet. Sluk for motoren .
12 .
Sæt lukkemekanismen på bagsiden af det forreste passagersiden hjul rum . Skub drypbakken ud og lukke kalechen .

gode råd og advarsler


 • Formålet med at åbne overtryksventilen på toppen af brændstoffilteret huset er ikke kun at mulighed for diesel for at komme ud , men også at give luft for et sted at komme ud .
 • brændstoffilteret kan også fjernes ved hjælp af brændstoffilter tang , eller en stor par kanal låse .
 • Hvis brændstoffilteret er ikke korrekt grundes med diesel , kan det medføre, at motoren til damplås og ikke håndsving på alle .
 • Der må ikke ryges eller tillade åben ild omkring diesel .
 • Bær beskyttelsesbriller, når oliefilteret udskiftes .
 • Aldrig stramme en brændstoffilter med brændstof filter tang eller kanal lås tang . Dette kan punktere brændstoffilteret .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan rotere envejs dæk
  hvordan du udskifter bageste bremser til en C230
  hvordan et bilbatteri arbejde ?
  hvordan man kan vide din katalysator har undladt
  Hvordan udskifter jeg radiatoren på en 2001 bmw 325ci ?
  Hvordan ændrer jeg lygten motoren i en C4 Corvette ?
  hvordan du installerer gasfilter i en 1990 Buick århundrede 3,3 v6 begrænset
  hvordan man justerer kobling bremse på en Mack lastbil
  hvordan man kan ændre bremserne på en Hyundai Sonata
  hvordan du fjerner farvekridt fra bilbetræk