hvordan man fedt trailer hjul

hvordan man fedt trailer hjul

Have din trailer på sidelinjen , fordi du ikke har fastholdt sine hjul er en unødig situation . Det er en rodet procedure , men det vil ikke tage mere end en eftermiddag at smøre lejerne på din trailer hjul . Udskiftning hjullejer er dyrt og ikke noget du ønsker at gøre, når du er på vej et sted med traileren lastet fordi hjullejer ikke blev opretholdt
1 .
Løft traileren med et stik . Skub bukke under aksel eller bruge slagger blokke til at hæve traileren fra jorden .
2 .
Fjern lug møtrikker på hjul med en lug skruenøgle skub hjulene ud . Udskift lug møtrikker på hvert hjul for at holde dem sammen .
3 .
Pry ud støvhætte af centrum hub med en flad skruetrækker . Hvis det er nødvendigt , skal du trykke let skruetrækkeren med en hammer , mens du roterer navet og løsne låget .
4 .
Fjern splitten på møtrikken ved udretning det med en tang . Er pinkoden er blevet udrettet , og er ved at blive svag , erstatte den med en ny .
5 .
Skru møtrik . Fjern den ydre lejet. Brug butik klude til at fange eventuelle fedt , der falder , når du fjerner hub samling fra akslen .
6 .
Rengør så meget fedt som muligt fra det ydre lejer, nav og indre forsynet med butik klude og bilkomponenter renere .
7 .
Undersøg navet og overflader af aksel og lejer for at sikre, at der ikke er nogen tæring eller skader . Hvis de er beskadiget , kan det være nødvendigt at udskifte lejerne .
8 .
Pak lejer med ren fedt . Gnid fedt ind i dem en glob ad gangen , indtil det så forsvinder bruge fedt pistol for at tilføje flere fedt , indtil det begynder at komme ud på den anden side . Pakke dem, indtil du ikke længere kan få mere fedt i lejerne .
9 .
Sæt den inderste bærende og segl . Placer smurte inderste lejet på akslen og sæde det stramt på plads . Udskift den bageste tætning med en ny . Rengøre navet , hvor det vil sæde med solvens , så ingen fedt påvirker segl . Rengør aksel aksel med en butik klud og solvens til at fjerne overskydende fedt .
10 .
Placer en stor glob af fedt på navet , og skub på akslen . Geninstaller den ydre bærer , og sørg for det sidder på plads . Udskift møtrikken og stram med hånden . Vær sikker på navet spins frit . Udsæt splitten hullet og erstatte splitten .
11 .
Sæt støvhætte og pumpe fedt ind i navet med fedt pistol som du tænder den . Undgå over-fyldning navet . Tør eventuelt overskydende og udskifte hjulet.
12 .
Gentag processen på den anden trailer hjul .


Relaterede artikler


Hvordan fjerner jeg en forlygte på en Volvo V40 ?
hvordan man kan ændre bremseklodser på en 2007 Toyota Camry
Hvordan ændrer jeg brændstoffilteret på en 2006 Ford Ranger ?
hvordan man kan opretholde et gulv jack
hvordan man beskytter forruden af et påhængskøretøj
hvordan man kan erstatte en pære i en piaa 2100
hvordan du ændrer en air condition -filter på en 08 toyota Tacoma
hvordan man rent solskærme korrekt
hvordan man kan polere Trans Am hjul
hvad er klasse 4 motorolie ?