hvordan man installere en master cylinder på en Kia Sportage

hvordan man installere en master cylinder på en Kia Sportage

Kia Motors først introducerede Sportage i 1995 . Efter ophørende modellen i 2002 , bragte Kia den tilbage i en helt ny og forbedret konfiguration i 2005 . Hovedcylinder på Sportage er en nøglekomponent af bremsesystemet . Når bremsepedalen trykkes ned , to stempler inde i hovedcylinderen bevæge sig i en måde , der leverer hydraulisk tryk , der aktiverer bremserne . På et tidspunkt , skal du muligvis fjerne og udskifte hovedcylinder i din Sportage . Jobbet kan være udfordrende, men du bør være i stand til at gøre det selv med en smule tid og de rigtige værktøjer .

Du skal bruge:
skruenøgler
. Sockets .
Klude .
Sprøjten eller baster .
Bremsevæske.

Fjernelse af Master Cylinder


1 .
Fjern de to luft renere monteringsbolte fra luften renere monteringsbeslaget og luft renere krop , ved hjælp af en passende størrelse skruenøgle eller sokkel . Fjern luften renere .
2 .
Find hovedcylinder . Den er fastgjort til bremsen booster , som er en kuppelformet hus beliggende på den firewall på bagsiden af motorrummet . Du kan genkende hovedcylinder forsamling af bremsevæske tankdækslet sidder på hovedcylinder reservoiret .
3 .
Tag bremsevæsken niveauafbryderen stik . Dette er en ledning stik i bunden af cylinderen . Tag fat i stikket og træk det lige ud .
4 .
Fjern hovedcylinder reservoiret cap . Fatte det fast , det venstre en kvart omgang og løft den lige ud twist . Fjern bremsevæske fra hovedcylinderen reservoir med en sprøjte eller baster . Hvis bremsevæsken er ren , skal du gemme det til en ren beholder til genanvendelse .
5 .
Afbryd de to bremserør fra bunden af hovedcylinder . Cover leddene mellem bremserør og hovedcylinder med klude eller butik håndklæder til at fange spild af eventuel resterende bremsevæske .
6 .
Fjern de to monterings møtrikker og skiver, der sikre master cylinder til booster bolig , ved hjælp af en passende størrelse skruenøgle eller sokkel .
7 .
Fjern hovedcylinder fra bremsen booster . Tag fat med hænderne og forsigtigt trække det lige ud . Vær forsigtig med ikke at bøje eller beskadige bremserør , når du fjerner hovedcylinder .

Installation af Master Cylinder


1 .
Fastgør hovedcylinder til bremsen booster med de to møtrikker og skiver .
2 .

Forbind de to bremserør og bremsevæske niveau sensor stik .
3 .
Fyld bremse beholderen med bremsevæske og reservoirets loft .
4 .
Sæt luften renere og vedhæfte de to luft renere monteringsbolte .
5 .
Udluft bremsesystemet til at fjerne eventuelle luftbobler , der måtte blive fanget i bremse linjer.


Relaterede artikler


automatgear skift problemer
hvad betyder tjekke luftaffjedring betyder på en bil ?
Hvordan kan jeg ændre auto gearkasse olie på en BMW E36 ?
hvordan du fjerner biler lim
hvordan du fjerner en Citroen Xsara bilstereoanlæg
hvordan du udskifter kabinen luftfilteret i en 2008 Honda Odyssey
hvordan man kan løsne en automatisk remstrammer
Hvordan åbner jeg motoren sikringen kasse med en 2000 Windstar ?
hvordan man kan ændre den forreste motorophæng på en VW Scirocco
hvordan man kan ændre servostyring trykslangen på en 1994 Pontiac grand prix