scooter olieindvinding

scooter olieindvinding

Scooter olieindvinding tendens til at være begrænset til blot gearkassen olie på de fleste gamle scootere . Af motorolie i mange vintage scootere er forbrugt af forbrændingsprocessen som motoren kører . Om moderne scootere motorolie ikke bliver brændt op , men i stedet cirkulerer at give smøring og køling . Som sådan kræver det udskiftning tiden

totaktsmotorer

Mange tidlige scootere stadig på vejene i dag opererer på to-takts motorer . Dette design kombinerer motorolie med gas og brænder op hele blandingen i cylinderen . Som et resultat , opstår olieindvinding kun med afvanding af gearolie. Gearkasse olie er drænet fra et stik under motoren sager .

Moderne Scooter Motorer

Moderne scootere kræver transmission og motor olieindvinding med jævne mellemrum . Motorolie cirkulerer der ligner en bil motor og skal tømmes for at fjerne urenheder fanget i olien . Det samme gælder for gearolie. De to kan ikke blandes .

Ingen genbrug af olie

Uanset om scooteren olien består af syntetisk eller mineralsk olie , bør det aldrig bruges igen , når drænet . Dræning omfatter snavs , grus , bits af motor metal og kulstof, som skal fjernes . Frisk olie skal altid være placeres inde i en olieskift -out .


Relaterede artikler


Hvordan rengør jeg saturn forlygter ?
Hvordan kan jeg reparere og rense en forrude ?
hvordan man kan lappe bil male
hvordan man kan reparere en utæt forrude billigt
hvordan du udskifter et 2003 Honda Civic luftfilter
typer bund båd maling
hvordan man kan tabe en bundkar i en 2000 Malibu
Hvordan foretager jeg fejlfinding problemer i en BMW 550 ?
hvordan man kan male undervognsbehandling på Chrome
smog check tegn