værktøjer til måling køretøjets længde

værktøjer til måling køretøjets længde

Køretøjets længde er vigtigt , når de forsøger at finde ud af , hvor mange biler der vil passe ind i et bestemt område eller rum , eller hvor langt væk en anden bil er , når nogen kører for at bestemme hvor tæt du skal følge eller der var skyld i tilfælde af en ulykke . Der er en række forskellige værktøjer, der giver folk mulighed for at gøre det effektivt.

målebånd

Måske er den enkleste værktøj til effektivt at måle længden af et køretøj er et målebånd , hvilket helt sikkert længere end selve køretøjet . Du skal blot krog den ene ende af målebåndet til bagsiden af køretøjet og køre det hele vejen til fronten . Sørg for, at målebåndet er trukket lært , så det er så lige en linje som muligt og kan give dig en måling op til et par inches eller centimeter i længden . Dette bør selvfølgelig ske , når bilen er parkeret med motoren slukket .

Diagrammer og manualer

De fleste bilproducenter udskrive statistikker om deres bils længder , bredder , højde og vægt på virksomhedens hjemmeside eller i den manuelle sig selv. Disse stykker af information kan bruges som redskaber , der vil hjælpe dig til at bestemme længden af køretøjet eller alle de andre køretøjer som dette køretøj på vejen . De fleste biler, som er lavet i samme klasse , som kompakt , mellemstore sedan , i fuld størrelse sedan eller sports utility køretøj , er forholdsvis ens i størrelse , og hvis nøjagtige målinger ikke er tilgængelige for en bestemt model, så længden af køretøjet kan normalt blive gættet baseret på den aktuelle klasse .

Trailers

Lastbiler , der trækning af påhængsvogne eller køretøjer, der er ved at trække trailere skal redegøre for deres køretøj 's samlede længde , når de lægger en trailer til ryggen af deres lastbiler eller trailer uforudsete hændelser. Kendskab til din bil eller lastbil længde er vigtigt at vide , når du sætter disse trailere , fordi du blot vil tilføje længden af traileren til længden af bilen , plus afstanden mellem anhængeren og selve bilen . Dette vil hjælpe dig til at køre mere forsigtigt og kender de rum , hvor du kan passe ind , når vognbaneskift på vejen . Det vil også holde dig fra at køre et køretøj , der er for lang , såsom køretøjer i Californien , som måske ikke overstige 75 meter i længde overalt .


Relaterede artikler


hvordan man kan rense bilen hætte
hvordan man kan ændre et brændstof filter i en 2004 Dodge diesel
hvordan du tilføjer transmissionsolie til en 2001 Isuzu trooper
Hvordan ændrer jeg lygten motoren i en C4 Corvette ?
hvordan du fjerner en bundkar fra en 1972 Chevelle 454
hvordan du udskifter servostyring slange på en Concord
hvordan du installerer en carquest kabine luftfilter
Hvordan erstatter jeg run flat dæk med regelmæssige dæk ?
hvordan man kan male plastik hjul brønde
hvordan du installerer bremseklodser på en 1993 Acura legende