Hvordan ændrer jeg et brændstof filter på en 1991 toyota lastbil ?

Hvordan ændrer jeg et brændstof filter på en 1991 toyota lastbil ?

I 1991 Toyota truck kom udstyret med en in- line brændstoffilteret , der er ansvarlig for at holde rene gas, der strømmer til motoren . Brændstoffilteret har en indvendig filter indeni . Da gassen strømmer gennem den indre filterets fibre , få urenheder fanget indeni. Den rene gas rejser derefter ud gennem udstroemningsroeret af brændstoffilteret og strømme til indsprøjtningsdyser . Udskift brændstoffilteret mellem 60. 000 og 75. 000 miles

Du skal bruge:
drypbakken
. Metriske open -end skruenøgle sæt .
3/8-inch drev skralde .
Metric topnøglesæt .
Nye brændstoffilter .


1 .
Park i 1991 Toyota lastbil i et ventileret område . Åbn hætten og sæt den fast på plads .
2 .
Gå til den bageste del af lastbilen og fjern tankdækslet . Denne proces vil aflaste gastrykket ud brændstoffilteret , så gassen ikke spray overalt .
3 .
Find brændstoffilteret på passagersiden af motoren på indersiden af den nederste passager-side frame jernbane . Brændstoffilteret vil have en skrue-på brændstof line kommer ud af hver ende .
4 .
Skub drypbakken under bilen i det generelle område af brændstoffilter . Gå tilbage til toppen passagersiden af motoren og fjern begge brændstofslanger , der kommer ud brændstoffilteret . Hver brændstof linje har en hex-head møtrik , der skruer i hver ende af brændstoffilter . Drej brændstofslangen nødder uret med en metrisk åben skruenøgle til at løsne og fjerne . Derefter trækkes brændstofledningerne lige ud af brændstoffilteret .
5 .
Fjern bolten fra brændstoffilteret beslaget med skralde og en metrisk stik . Bemærk retningen af flowet pilen på siden af brændstoffilteret . Denne pil repræsenterer brændstoffets flow gennem brændstoffilteret og pilen på den nye brændstoffilteret vil have at pege i samme retning som den gamle brændstoffilteret .
6 .
Træk brændstoffilter ud af motorrummet og sætte det i drypbakken . Derefter monteres den nye brændstoffilteret beslag på stellet jernbane med bolten og spænd bolten med skralde og soklen.
7 .
Skru både brændstof linjer til hver ende af brændstoffilter indtil den er stram . Derefter finish stramme brændstof linjer med den åbne ende skruenøgle . Når brændslet linjer er stram , skrue tankdækslet tilbage på benzintanken .
8 .
Drej startnøglen til tilbehør stilling i fem sekunder og derefter tilbage igen . Gentag dette trin to gange mere . Denne proces vil spæde nye brændstoffilteret med gas og fjern luften fra brændstoffilter og brændstofslanger.
9 .
Crank fra 1991 Toyota pickup og inspicere det nye brændstof filter for lækager mens motoren kører .
10 .
Sluk for motoren og luk hætten . Derefter trækkes drypbakken ud fra under lastbilen .

gode råd og advarsler


 • brændstoffilteret for 1991 Toyota Transport kan købes på de fleste auto-dele butikker .
 • Der må ikke ryges eller bruge åben ild omkring gas .
 • Bær sikkerhedsbriller , når du udskifter brændstoffilteret .
 • Sørg for, at strømmen pilen på side af den nye brændstoffilteret peger i den rigtige retning . Hvis ikke , vil det blive installeret bagud , og motoren vil ikke håndsving .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan genfremstille plast kofanger skader
  hvordan man kan fortælle om en bil har fjernbetjening nøglefri adgang
  hvordan man kan måle fælgdimension
  Definitionen af en drivert arm
  hvad er solonoid ventilen på en indsugningsmanifold ?
  hvordan du justerer bremserne på en motorcykel
  hvad slags olie er en 2000 Ford Focus tage ?
  fordele og ulemper af run flat dæk
  hvordan man kan ændre Honda Civic bremseklodser
  hvordan man vælger den rigtige lastbil dæk jack