Hvordan rengør jeg en banker runde turbo luftfilter ?

Hvordan rengør jeg en banker runde turbo luftfilter ?

Banks er en amerikansk virksomhed , der har været konstruktion, fremstilling og salg af produkter til at forbedre styrken og effektiviteten af benzin -og dieselmotorer siden 1958 . Banker udstyr omfatter computerchips , turboladere , udstødning bremser og kold luft indtag systemer . Inkluderet med bankerne kold luft indtag , der er designet til turbo-dieselmotorer er en rund-formet luftfilterelement er fremstillet af bomuldsfibre , i modsætning til det flade papir filterelementet , der leveres som standard med din motor . Du kan rense Banker element og genbruge det flere gange .

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker
. Blød børste .
Banker filter renere .
Haveslange .
Banker filter olie .


1 .
Åbn hætten . Fjern låget fra bankerne luftfilteret boliger ved at fjerne de skruer med en stjerneskruetrækker og derefter løfte dækslet lige op .
2 .
Tag filterelementet fra bunden af dækslet ved at løsne bandet klemme med en stjerneskruetrækker . Sænk element fra dækslet og fjern det fra motorrummet .
3 .
Hit filterelementet let et par gange på en hård overflade for at løsne snavs partikler . Brug en blød børste til at fjerne alle resterende snavs partikler fra den del .
4 .
Spray læg i filterelement med en filter renere lavet specielt til dit filter . Lad renere blød i 10 minutter. Brug ikke benzin , opløsningsmidler eller skrappe rengøringsmidler på din Banks turbo filterelement .
5 .
skylles renere fra filterelement med et lavtryk haveslange fra indersiden af elementet passiv , da det vil tvinge snavs væk fra den del . Tillad filterelementet lufttørre helt . Bruger en varme pistol eller hårtørrer til at tørre element som dette kunne krympe det . Brug ikke trykluft , da dette kan lave huller i bomuld plisseringer af filteret .
6 .
Olie filterelementet , når den er helt tørret ved hjælp af en spray kan fås hos din forhandler . Brug ikke den forkerte type olie , eller du kan beskadige dit filter . Cover elementet helt med olie , ved hjælp af en streg for hver læg . Lad olien trække i 10 minutter .
7 .
Check filterelementet for hvide pletter , hvilket tyder på arealer , som ikke er mættet med olie. Påfør olie på disse områder og lade den i blød i et par minutter .
8 .
Skub filteret tilbage i undersiden af filterhus dækslet. Stram bandet klemme med en stjerneskruetrækker . Skub dækslet på plads igen og stram skruer . Luk motorhjelmen .

gode råd og advarsler


 • aldrig bruge din Banks filter tørt . Partikler kunne passere gennem filtret element , som muligvis kan beskadige din motor . Elementet skal være helt mættet med olie at være effektiv .


 • Relaterede artikler


  hvordan du manuelt slukke lygterne på en 2000 Camry
  hvordan man kan gøre dæk greb bedre
  hvordan man genbruge brugt motorolie
  hvordan du udskifter bremserne i et 1995 Pontiac
  Hvordan kan jeg deodorize bil interiør ?
  hvordan kan jeg ændre transmissionsolie i en Pontiac Grand Am ?
  hvordan du udskifter støv og pollen -filter på en Ford Focus
  Sådan nulstiller brændstofpumpen på min 2001 Lincoln Town Car
  drivremmen oplysninger
  skal jeg skifte bremser , hvis de stadig har 40 procent ?