Hvordan udskifter jeg lygten på en Honda Accord 2004 ?

Hvordan udskifter jeg lygten på en Honda Accord 2004 ?

Alle biler nedbryde fra tid til anden , og når de gør det, det betaler sig at være i stand til at gøre mindst nogle reparationer på egen hånd . Honda aftalerne er solide , kvalitet biler , men de . vil også kræve nogle vedligeholdelse på lejlighed . Et job, der selv bilen nybegyndere kan håndtere , er at udskifte en udbrændt forlygte . Selv om at bringe den til butikken kan koste dig så meget som $ 100, jobbet er næsten lige så nemt som at skifte en husstand pære

Du skal bruge:
erstatning pære Nej
 9005SU .


1 .
Park Honda Accord på en flad overflade og engagere parkering pause . Åbn hætten og gå til stedet lige bag den udbrændte pandelygte pære .
2 .
Find ledningen løber fra Honda 's elektriske system til lygten forsamling . Tag fat forbindelsen på bagsiden af lygten og presse den side faner at fjerne den .
3 .
Tryk pæren forsigtigt , mens dreje den til venstre . Det vil frigive , og du vil være i stand til at trække det fri og kassere af det korrekt .
4 .
Indsæt ny pære og drej den til højre for at låse den fast. Sæt derefter ledningen tilbage i lygten forsamling . Luk hætten .


Relaterede artikler


hvordan man kan erstatte en drivrem på et 1993 Mitsubishi mægtig max
Decal fjernelse værktøjer
hvordan man kan ændre sikringer på en 98 volkswagon
hvordan man lærer auto karosseri
magt soltag problemer
hvordan du udskifter den ledige luft kontrol ventil
hvordan man kan ændre rotorer på GMC canyan
Hvordan ændrer jeg brændstoffilteret på en 2006 Duramax diesel ?
Hvordan kan jeg rotere dækkene på en 2006 Monte Carlo ?
Sådan nulstiller olien liv på en Chevy lavine