bil starteren magnetventil problemer

bil starteren magnetventil problemer

Biler indeholder talrige komponenter , der interface , for at bilen for at starte effektivt . En bil starteren magnetventil er en sådan komponent ; hvis det ikke fungerer korrekt kan det forstyrre en bil operationer . Du kan finde dig selv rider din tommelfinger til at arbejde , hvis det går ud uventet

Definition

En bil forret magnetventil , også kaldet en som en forret relæ , er en mekanisme , der bruger en elektrisk ladning til at aktivere motoren . Bil starteren solenoider findes typisk i startmotoren .

Funktion

Bil forret solenoider modtage en elektrisk strøm fra batteriet . Disse magnetventiler også modtage en strøm fra tændingslåsen , når det er aktiveret . Denne aktivering får bilen starteren magnetventil til at sende en strøm til startmotor, som derefter udøver stemplet bevægelse i bilens motor .

Problemer

En bil starteren magnetventil kan opleve problemer på grund af en række batteri-relaterede spørgsmål . Et batteri , der er dødt eller tør for strøm , kan et batteri kabelforbindelse , der er blevet løst , eller en defekt positiv batterikablet årsag bil starteren magnetventiler problemer . Hvis en bil forret magnetventil mislykkes , kan det ikke engagere startmotoren , som en følge bilen kan ikke starte . Symptomer på bilen forret solenoider omfatte et hurtigt klikkende lyd , når en chauffør forsøger at starte motoren .


Relaterede artikler


hvad er et batteri vedligeholder ?
hvordan du gør din bil lugt nice
Hvordan erstatter jeg forlygter på fra 2003 passat ?
hvordan man kan male flammer tips
hvad betyder tjekke luftaffjedring betyder på en bil ?
hvordan man kan opkræve en katana 750 batteri
fordele og ulemper af run flat dæk
hvordan man kan rense skimmel & meldug fra konvertible
korrekt dæktryk til vinteren
hvordan du udskifter mikrofilteret i 2005 i en Nissan Altima