brændstoftryk testværktøjer

brændstoftryk testværktøjer

Brændstoftryk Tester Tools væsentlige fraspalte to kategorier : vakuum tester kits og brændstoftryk tester kits . Disse enheder kan benyttes sammen med edb-systemer i moderne køretøjer eller gevind gennem brændstofsystemet på ældre biler til at hjælpe med at diagnosticere potentielle problemer . Brændstoftryk testere spiste relativt billigt , med de fleste enheder til rådighed for under 100 dollar .

brændstoftryk Tester Kits

Brændstoftryk testeren kits som dem , der fremstilles af Actron er designet til biler med benzinindsprøjtning motorer . Adaptere der følger med disse kits til at passe hjemmet bilmodeller , der fremstilles af Ford , GM og Chrysler , blandt andre . Enheden læser brændstof tryk gennem en sporvidde der er knyttet til en slange , der forbinder på brændstoffilter , brændstof linje eller brændsel jernbane . Actron 's brændstoftryk testkit funktioner med køretøjet kører eller slukket .For ældre biler , der mangler brændstofindsprøjtning , en brændstof /karburatoren brændstoftryk tester er nødvendig. Disse testere , ligesom der er fremstillet af Equus , er simpelt udstyr , der måler brændstof tryk uden at det er nødvendigt at fastgøre værktøjet direkte til et køretøjs indsprøjtningssystem .

vakuum Tester Kits

Et vakuum tester kit kan bruges til at afgøre , om dråber i brændstoftryk skyldes brændstof linje utætheder , en defekt trykregulator eller utætte indsprøjtningsdyser. Tester kits som dem , der fremstilles af Equus omfatter adapter vedhæftede filer for størstedelen af de indenlandske bilmodeller og en enkelt adapter stykke at knytte til at importere køretøjer . Mens en brændstoftryk tester sættet kun kan bestemme den aktive trykket i et køretøjs brændstofsystem , kan en vakuum tester kit bestemme , hvor lækagen kommer fra .

korrekt analyse Tool

Find et brændstof trykprøvning værktøj, der passer til din bil er afgørende for at opnå en korrekt trykmåling . De fleste indenlandsk produceret trykprøvning værktøjer omfatter adaptere til amerikanske bygget biler , men ikke alle selskaber omfatter adaptere til import køretøjer . Hvis du har en udenlandsk køretøj opbygget , kan det være nødvendigt at konsultere en lokal forhandler til at enten få en brændstoftryk læsning eller få oplysninger om , hvor en passende brændstoftryk læseren kan købes . PSI aflæsninger for det pågældende brændstoftryk tester bør også høres , en 0 til 100 PSI læsning er den mest almindelige .


Relaterede artikler


Hvordan kan jeg skifte olie på en 2007 Mazda 3 2.3l motor ?
hvordan du udskifter skivebremser på en mazda protege
Hvordan udskifter jeg brændstofpumpen på et 1993 bmw 318is ?
hvordan du installerer biler tæppe
hvordan du udskifter en 1994 campingvogn brændstoffilter
hvordan man kan ændre motoren monteres på en 1977 Firebird
fejlfinding en auto varmesystem
Hvordan installerer jeg forlygte pærer på en 2006 Ford Focus med en 2,0 liters motor ?
auto batteri Grundlæggende
Sådan sætter du en mikrometer momentnøgle