dæk tips til opbevaring

dæk tips til opbevaring

dæk på biler og andre køretøjer kan forværres , hvis ubrugt i længere tid . Dette er ofte forårsaget af den normale aldringsproces af dæk og skader fra oxidation , ultraviolette stråler og virkningerne af ozon . Ved at følge nogle grundlæggende tips til opbevaring , kan du forlænge levetiden af bilens dæk .

Ozon

Undgå at opbevare dæk i nærheden af kilder , der frembringer ozon . Ozon er en usynlig gasart, der producerer en ubehagelig lugt . Det er produceret af en række apparater , der indeholder AC elmotorer , herunder ovne , bundkar pumper og centrale støvsugere . Hvis det kommer i kontakt med dæk , kan ozon forårsage for tidlig ældning ved at gøre gummiet tørre ud og udvikle knoglebrud .

Sidewalls og Petroleum

Hvis dine dæk har hvide dæksider , sørg for at de gemmes, så de hvide kanter ansigt hinanden . Dette vil hjælpe med at forhindre afsmitning hvis de rører den sorte gummi dæk kanter .Undgå at opbevare dæk i nærheden af stoffer, der indeholder høje niveauer af olie, herunder asfalt og brændstof . Dæk, der kommer i kontakt med opløsningsmidler eller olie kan blive svækket .

holdning

Prøv at gemme dine dæk i en oprejst position . Lodret opbevaring mindsker dæk stress og reducerer risikoen for forvrængning . Hvis du har brug for at gemme dæk vandret , sikre, at de er placeret på et rent træ gulv og ikke stablet noget højere end 3,3 meter , som anvist på Sentryon dæk og hjul Storage hjemmeside . Dæk stablet noget højere kan vælte og forårsage skade på gummi .

Miljø

Sørg for, at dækkene er gemt på et tørt sted, der hverken er for koldt eller for varmt . Dæk, der er gemt i uopvarmede stalde eller garager kan blive frosset over tid . Dæk gemt i varme omgivelser kan også forringes .

Tire Covers

For ekstra beskyttelse , kan du købe dæk opbevaring poser fra dæk butikker eller brug græsplæne sække , der normalt bruges til havearbejde . Disse er fremstillet af polyethylen materialer og hjælpe med at forhindre skader forårsaget af ilt og ozon i atmosfæren , som er angivet på de gamle biler Weekly hjemmeside . Sørg for , at posen er tapede lukket for at forhindre fugt i at nå dæk .


Relaterede artikler


hvad er en EGR ventil ?
hvordan man kan adust den ledige i en ’66 Ford 289 motor
Hvordan ændrer jeg blinklyset pære i et 2003 Volvo S40 ?
hvordan man beregner korrekt dæktryk
hvordan er syntetisk olie produceret ?
Hvordan øger jeg gas kilometertal på brændstofindsprøjtning autos ?
hvordan du installerer nye bremse rotorer på en 1995 Ford F-150 4x4
hvordan man bløder en hydraulisk gulv jack
hvordan man kan skylle en radiator på en 1994 Chevy Camaro
Hvordan monterer jeg et bildæk manuelt ved hjælp af dæk strygejern ?