hovedkomponenter en generator

hovedkomponenter en generator

En motorens generator fastholder spændingen til bilens batteri , der driver lyset , varmer og andet tilbehør . Det svarer til en generator , da det producerer elektricitet via en turbine -lignende system . Den 12- volt batteri bærer kun nok lade oprindeligt starte bilen . Uden en generator , ville batteriet skal oplades manuelt hver gang du behov for at genstarte bilen . En generator har tre hovedkomponenter , som hver spiller en særlig rolle at holde bilens batteri er fuldt opladet .

Rotor og Stator

Den rotoren og statoren i en generator er en remtrukne gruppe af magneter indeni kobber ledninger , der skaber et magnetfelt . Selen er drevet af en trisse at forbinde til motoren , så rotoren til at dreje med høj hastighed , hvilket skaber et magnetisk felt . Statoren opretter derefter spænding og strøm til at flyde til diode forsamling . Den oprettede el vekselstrøm , eller AC .

Diode forsamling

En generator er diode forsamling konverterer AC strøm til jævnstrøm , eller DC , som er den nuværende type , der anvendes i bil -batterier . Dioden forsamling , en to-terminal -system , virker ved kun at tillade den elektricitet, skabt i statoren at flyde i den ene retning .

Voltage Regulator

Spændingen regulator er en generator 's strømstødssikring. Moderne spændingsregulatorer , som er interne systemer , overvåge både generatoren og batterispændingen , justere den nuværende når det er nødvendigt . Ældre spændingsregulatorer var eksternt monteret .


Relaterede artikler


batteri spørgsmål i Prius
Hvordan erstatter jeg en hale lys på en 2008 Sebring Cabriolet ?
hvordan du udskifter en hyundia sonate brændstoffilter
hvordan man kan ændre start ved en mistubishi 3000gt
hvordan man kan teste din strømmåler
Hvordan ændrer jeg et brændstof filter i en Chevrolet Duramax ?
hvordan du fjerner pinstriping tape
hvordan man kan ændre Hummer H2 bremseklodser
hvordan du udskifter en hytte luftfilteret på en 2004 Honda Accord
Hvordan ændrer jeg en air condition -filter på en 2002 toyota Avalon ?