hvad er audi EVU ?

hvad er audi EVU ?

Audi indført trinløs transmission ( CVT ) teknologi i sin 2002 A4 . CVTS tilbyder ubegrænset gear , hvilket resulterer i bedre brændstoføkonomi . CVTS også forbedre transmission resultater og hjælpe bilen opretholde stabile marchfart baseret på variable såsom hastighed , chauffør håndtering og vejforhold

Historie

CVTS er ikke nye . Teknologien blev introduceret i 1958 med Holland DAF City Car . I 1996 blev CVT teknologi indført til Amerika af Honda i Civic HX . Audi introducerede EVU i 2002 i sin A4 . Audi 's Multitronic system bruger stål link-plade kæder , der kan håndtere de højere drejningsmoment grænserne for kraftigere motorer . Til sammenligning anvender Nissan en stål bælte i sin CVTS . Audi tilbyder EVU teknologien som en transmission option på A4 , A5 og A6 modeller .

Fordele ved Audi EVU

Med uendelige nøgletal , der tilbydes af en EVU , kan bilen holde en jævn marchhastighed , med mindre brændstof emissioner og bedre brændstoføkonomi . Den EVU også holder motoren kørende i sin optimale effekt sortiment og tilbyder hurtigere acceleration i forhold til en traditionel automatisk gearkasse.

Ulemper ved Audi EVU

Biler udstyret med CVT -teknologien er dyrere end sammenlignelige modeller med en konventionel transmission . CVT-udstyret biler tendens til at være mere støjende og langsommere at accelerere fra en fuldstændig stopper på grund af den lavere drejningsmoment . De mere komplicerede struktur EVU betyder , at gør- det -selv , som er komfortable at kontrollere og ændre drikke på deres biler kan ikke være i stand til at gøre dette på deres egen og i stedet nødt til at stole på en mekaniker til rutinemæssig vedligeholdelse .


Relaterede artikler


hvordan man får pletter ud af en bil tæppe
hvordan du installerer Brembo bremseklodser
hvad er årsagerne til dårlige gas kilometertal i en grænse?
auto transport tips til de første timer
hvordan man kan rense en alvorlig rustent benzintank
hvordan du tilslutter en motorcykel batteri
hvordan man kan ændre transmissionsolie på en ’95 Ford E350
krom polering løsninger & værktøjer
hvordan du udskifter bremseklodser på en Pontiac G6
Hvordan konverterer jeg canada mpg til usa mpg ?