hvordan du udfører en automatisk gearkasse service

hvordan du udfører en automatisk gearkasse service

En automatisk gearkasse overfører kraften fra motoren til baghjulene . Dette sker gennem bilens mekaniske , hydrauliske og mekaniske systemer . Den automatiske transmission indeholder hydraulikolie at smøre gear og andre mekaniske komponenter , samt at sikre en smidig gearskift. Men , automatiske transmissioner er ikke vedligeholdelsesfri og skal serviceres regelmæssigt . De fleste bilproducenter kræver automatisk transmissionsolie og -filter ændringer med jævne mellemrum

Du skal bruge: .
Car ramper ( 2 ) .
Store dræn gryde.
Transmission Bundproppen værktøj ( ekstraudstyr) .
Socket sæt .
Ratchet .
Shop rag .
Pakning skraber .
Transmission pan pakning .
Transmission filter .
Tragt.
Transmissionsolie .


1 .
Kør bilen på et sæt af bil ramper og sæt parkeringsbremsen. Kravle ind under bilen , og find transmission panden, som er lavet af pladejern, og er i bunden af transmissionen. Sæt en stor dræn gryde under transmissionen gryden.
2 .
Find transmission bundprop monteres i transmission gryden. Løsne stikket i retning mod uret med en transmission bundprop tilgængelige redskab på Bilreservedelsforretninger . Fjern bundprop og sæt den til side . Tillad transmissionsolie at løbe ud i gryden. Udskift og stram bundprop . Spring dette trin over, hvis din bil ikke har en transmission bundprop .
3 .
Løsn alle af transmissionen pan fastholde bolte med en sokkel og skralde . Fjern alle , men to af de bolte i hånden . Hold gryden med den ene hånd og samtidig fjerne de to andre bolte . Sænk gryden. Tøm panden 's indhold i afløbet pan hvis du sprang Trin 2 .
4 .
Rengør indersiden af panden med en butik klud . Fjern den eksisterende pakning med en pakning skraber . Placer en ny pakning på panden , og sørg for at line op hullerne i pakningen med hullerne i monteringsflange .
5 .
Grib fat i transmission filter, som skal være let synlige efter fjernelse af panden , og træk den ud af transmissionen med en drejende bevægelse . Tøm væske fra filter i afløbet panden og derefter kassere det . Skub et nyt filter på plads med en drejende bevægelse , indtil den sidder helt inde .
6 .
Hæv panden på plads og hånd-spænd fastholde bolte . Spænd boltene i en kryds og tværs mønster med en sokkel og skralde . Må ikke overspænde boltene at undgå at beskadige pakningen .
7 .
Åbn hætten og fjern transmission oliepinden. Placer en tragt i målepinden åbning . Hæld transmissionsolie i tragten derefter fjerne den . Indsæt oliepinden og kontrollere niveauet af væske . Start bilen og lad den varme op og derefter kontrolleres igen væskeniveau . Tilføj kun nok væske til at nå det fulde mærke på oliepinden . Luk hætten og omhyggeligt tilbage køretøjet ud af ramper .

gode råd og advarsler


 • Tjek din instruktionsbog for den korrekte mængde og type af transmissionsolie , bør du brug . Brug kun væske anbefales af din producenten . Den forkerte type væske kan beskadige din transmission .


 • Relaterede artikler


  Hvordan nulstiller jeg opretholdelse påmindelse for en Infiniti FX35 ?
  hvordan du udskifter en ventil pakning på en 2005 PT Cruiser
  chassis tilpasning værktøjer
  Hvor længe holder trailer dæk sidste ?
  hvordan man kan rense olie filterelementer
  hvordan man justerer forlygter på en 95 Yukon
  hvordan du fjerner en mærkat fra et malet bil overflade
  hvordan du fjerner den forreste kofanger dækslet på en Wrangler jk
  Hvordan udskifter jeg lygten på en 1988 Honda Civic ?
  hvordan du udskifter Serpentine bælte en Subaru Forester