hvordan du udskifter nærlys forlygter

hvordan du udskifter nærlys forlygter

Udgifter til mekaniker gebyrer kan være overvældende, så de fleste bilejere vælger at gøre simple rutinemæssig vedligeholdelse selv , hvis det er muligt . Udskiftning af et nærlys forlygte kan falde ind under denne kategori , alt efter hvilken mærke og model bil du ejer . Nogle biler ' pære udskiftning skridt kan være lige så let som at åbne motorhjelmen og skifte pæren med det nye , mens nogle biler kan være lige så komplekst som har behov for at fjerne den forreste hjul og kofanger , før de når lygten . Hvis tid er penge , kan denne sidstnævnte tilfælde være en , hvor mekanikeren ville være billigere end at gøre det selv , alt efter dit niveau af erfaring med værktøjer og reservedele til biler .

Du skal bruge:
Instruktionsbog til din bil
. Latexhandsker .
Skruenøgler .


1 .
Bestem , hvis anvendelsesområdet for denne pære udskiftning er i dit niveau ved at se op nærlys forlygte udskiftning i bilens instruktionsbog .

2 .
Åben kølerhjelmen af bilen . Fjern den udbrændte nærlys pære fra lampehuset af lygten . Adgang fra oven bilen er typisk for de fleste mærker og modeller , men nogle kræver at du er under bilen eller har adgang mellem kofanger og forlygten . Brug skruenøgler til at fjerne boltene holder lygten på plads , hvis det er nødvendigt . Pære skal pop ud af huset , når du trækker fra fronten af bilen mod motoren .
3 .
Adskil pæren fra ledningerne ved at trække dem fra hinanden . Bortskaffe døde pæren. Sæt på latex handsker , og sæt nye pære i ledningerne .
4 .
Sæt den nye pære tilbage i lygtehuset og pop på plads . Udskift bolte og kofanger , hvis fjernet .
5 .
Luk hætten og test forlygterne ved at dreje dem på og derefter komme ud af bilen og søger at sikre, at de er tændte .

gode råd og advarsler


 • Hvis der er flere trin involveret med udskiftning af forlygte end angivet , kan du tage din bil til en professionel for at få hjælp .
 • Du kan have til at trække hårdere end forventet at adskille pæren fra ledningerne . Sørg for at du holder tråden stikket i stedet for at trække ledninger selv .
 • Skift begge forlygter på samme tid , selv om kun en pære er brændt ud . Pærer normalt brænde ud i samme takt , og det er værd de ekstra indsats for at udskifte både når du allerede går til besværet med at udskifte en pære .
 • Rør aldrig den nye pære med dine bare hænder . De naturlige olier i huden , uanset hvor rene dine hænder er , vil skabe " hot spots " på glasset af pæren , når den lyser til at varme op , hvilket vil få det til at brænde ud hurtigere . Håndtag pærer mens iført latex -handsker.


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan male plastik hjul brønde
  hvordan man kan puste din bil dæk til sommer
  Hvordan ændrer jeg en bil luftfilter i et 2007 Mazda cx9 ?
  hvordan man korrekt male en bil
  er en abs scanner bedre end en OBD II læser ?
  hvordan du installerer et brændstof filter i et 2003 Chevy Impala
  hvordan man kan inspicere kølerslanger
  hvordan man kan male motorcykel gastanke
  hvad er et batteri vedligeholder ?
  hvordan du udskifter støv og pollen -filter på en Ford Focus