hvordan man kan genoplive et dødt bilbatteri

hvordan man kan genoplive et dødt bilbatteri

Bilbatterier er ikke uovervindelige . Faktisk kan bilbatterier dø for en række årsager : korrosion , intens varme eller kulde , alder , en kortslutning eller frontlys uheld venstre brænder. Hvis du har et dødt bilbatteri , genoplive det er en forholdsvis simpel proces . For en komplet revival , men du behovet for at afsætte flere timer til batteriopladeren til at gøre sit arbejde . Når det er tilstrækkeligt opladet , skal din bil batteri være som ny igen

Du skal bruge: .
Destilleret vand
Gammel klud eller klud .
Batteri post og terminal rengøring værktøj.
12- volt batteri oplader .

Før du oplader et dødt batteri


1 .
Rens tilfælde af batteriet med en gammel klud eller en klud . Hvis batteriet er kage i snavs eller fedt , vil det være mere tilbøjelige til at samle fugt og udledning i et hurtigere tempo .
2 .
Rengør stillinger ved hjælp af et batteri post og terminal rengøringsværktøj . Børst de stillinger , indtil de er rene . Også børste terminalerne på bilen for at sikre, at de er rene som godt . Hvis du ikke ejer en rengøring værktøj, vil en stålbørste tilstrækkeligt .
3 .
Kontroller elektrolyt niveauet i bilen batteri . Du skal blot lirke caps off toppen af batteriet og kigge indenfor. Hvis cellerne er tørre , genopbygge dem med destilleret vand . Tilsæt så meget vand , så bunden af udluftning væggene inde i batteriet er dækket . Hvis du ejer en vedligeholdelsesfri bilens batteri , vil du ikke være i stand til at tilføje vand , fordi batteriet er forseglet .

genetablere Dødt batteri


1 .
Sikre at batteriet oplader er unplugged og slukket . Tilslut derefter det positive , røde klip til den positive (+ ) batteri post . Hvis du stadig har batteriet være tilsluttet til bilen , skal du slutte den negative , sorte klip af opladeren til en umalet solidt metal stykke , som en bolt eller en konsol i motorrummet . Hvis du har fjernet batteriet , gå videre og tilslutte den negative klippet til den negative indlæg på bilens batteri .
2 .
Indstil opladeren til korrekt spænding og ønskede strømstyrke . Spændingen bør fastsættes til 12 volt for et bilbatteri . For et dødt batteri , du ønsker at indstille din strømstyrke forholdsvis lavt niveau for at bremse-oplade batteriet . En indstilling af 2 til 4 ampere skulle være tilstrækkeligt. Hvis din bil oplader ikke har variabel indstillinger for spænding og strømstyrke , så fortvivl ikke . Du skal blot gå videre til trin 3 .
3 .
Gør din batterioplader til " On " position og stikket i ledningen ind i en nærliggende stikkontakt .
4 .

Vent . For et dødt batteri , der skal være helt genoplives , skal du måske at tillade flere timer for en fuld opladning . Check in på batteriet hele opladningen periode . Din oplader skulle have en indikator eller måler, der fortæller dig , når batteriet har en fuld opladning . Hvis du har en automatisk oplader , skal det slukke af sig selv , når batteriet er fuldt opladet .
5 .
Tag din bil batteri oplader , når batteriet er fuldt opladet . Sluk for strømmen og afbryde klip , startende med det negative klippet først. Din bil batteriet skal være helt genoplives .


Relaterede artikler


hvordan man kan puste din bil dæk til sommer
hvordan man kan ændre en servostyring bælte
Hvordan udskifter jeg bremsen rotorer på en 1997 jeep Laredo ?
Hvordan kan jeg stramme servostyring bælte på en ’78 El Camino ?
hvordan du fjerner tobak lugte fra biler
hvordan du udskifter stikket ledninger på en ’94 Trans Am
hvordan man kan ændre den bageste bremseklodser på en Acura cl
hvordan du udskifter viskerbladene på en 2003 CR-V
hvordan man damprense en bil tæppe
Hvordan ændrer jeg brændstoffilteret i en stor rig ?