hvordan man kan polere 6061 aluminium

hvordan man kan polere 6061 aluminium

Som en af de mest almindeligt anvendte aluminiumslegeringer på det almindelige marked , er 6061 findes primært i områder , hvor en lys-til mellemlang styrke aluminium med let svejsbarhed er nødvendig . Fordi det er så udbredte , er 6061 aluminium ofte placeres i områder, hvor det kan tjene som udsmykning samt struktur . Dette er ofte tilfældet med aluminium dele til motorcykler eller brugerdefinerede biler , hvor polering materialet kan være ønskeligt at gøre det skiller sig ud mere . Mens der er masser af maskinen polering løsninger , hånd polish 6061 aluminium for de bedste resultater. Den ekstra tid og kræfter sat i , kan give fantastiske resultater, da aluminium synes næsten krom-lignende , når du har afsluttet poleringen

Du skal bruge: .
Sandpapir
Klude .
Aluminum polish .


1 .
Sand aluminiumoverfladen glat med grove , 220- grus sandpapir . Sand værket til at fjerne alle tegn på bearbejdning fra overfladen til en jævn , uforede udseende . Skift til en medium -grade sandpapir og gå over overfladen på den del igen . Koncentrer dig om at fjerne den lille ridser tilbage fra den grove papir . Fortsæt flytter op i sandpapir lønklasse indtil du kommer til en bøde, 2000- grus sandpapir . Brug for 2000 til at fjerne alle tegn på slibning fra den del , og efterlader overfladen glat og umærkede . Tør slibning rest fra aluminium med en ren klud .
2 .
Læg en lille pulje af aluminium polish på en blød klud og arbejde polere ind i kluden grundigt . Polere slebet aluminium med kluden . Tør polere ind i overfladen af metallet med små cirkulære bevægelser for at anvende det jævnt over hele den del . Kluden bliver sort , når de anvender den polske . Skift kluden , som nødvendig, når du løber tør for polish på den aktuelle klud.
3 .
Skift til en ren , tør klud og polere den anvendte polsk fra aluminium med samme lille , cirkulære bevægelser . Buff den del , indtil du fjerner alle de polske , skiftende klude hvis processen sværter den ene er i brug . Gentag poleringen hvis den første runde ikke opnå det polske ønske.

gode råd og advarsler


 • Poleret aluminium er underlagt ødelægger . Spray et lag af urethan over en poleret stykke for at beskytte det mod elementerne .
 • Brug beskyttelsesbriller mens polering .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan ændre bremserne på et 1993 Jeep Grand Cherokee
  Hvordan foretager jeg fejlfinding klimaanlægget i et 2003 Ford Focus ?
  Hvordan ændrer jeg en diesel -filter på en Duramax diesel ?
  hvordan man kan ændre sidemarkeringslygter lys i en 2002 Passat
  Hvordan rengør jeg en ny bil ordentligt ?
  hvor ofte skal en bil være begyndt at oplade batteriet ?
  om bilen elevatorer til garager ?
  hvordan du udskifter en 1980 Chevy pickup tændingskontakt
  grunde til at bruge syntetisk olie
  hvordan man rent auto vinyl