hvordan man kan rense & trimme gummi

hvordan man kan rense & trimme gummi

Karrosseriet støbning tilføjer trim til dørene på hver side af en bil eller lastbil . I midten af formning har en gummiliste i det at beskytte køretøjets døre fra buler ved at gøre ting hoppe ud i stedet for at forårsage kroppen skade . Et objekt gnide ned langs siden af en bil kan trække gummi ud af støbning , så den har brug for trimning og geninstallation . Rengøring gummi med gummi behandling vil holde det blødt , robust og holde det fra revner fra varme og sollys skader

Du skal bruge: .
Utility kniv
. Lille flad skruetrækker .
Gummi behandling gel stick .


1 .
Hold en hånd på gummi trim nær det område, hvor gummi trækker ud af kroppen støbning på et køretøj . Tryk ned med denne hånd og skære overskydende gummi stikker ud fra trim med en hobbykniv .
2 .
Tuck slutningen af gummi ind i støbning og tryk den ind i kanalen med en lille flad skruetrækker . Den gummi skal sædet inde i støbning , så det ikke vil rage og trække sig ud igen.
3 .
Sæt applikatoren spidsen af en gummi gel pind på venstre side af gummi kroppen støbning .
4 .
Pres pind forsigtigt og gå ned langs siden af køretøjet til højre ende af gummi . Tryk forsigtigt på gummi og gøre en banestyrings ned gummi . Lad gummi behandling tørre helt , før du kører bilen .

gode råd og advarsler


 • Gel-stick gummi behandlinger med en applikator spids ikke køre , så der er ingen behovet for at masken områder omkring gummi til at holde fra at få produktet på malingen .
 • Trim overskydende gummi dørpakningerne og behandle dem på samme måde med gummi behandling . Dette vil forhindre dørene stikning til sælerne i ekstreme frostvejr , så døre altid åbnes.
 • Forkæl gummilisterne omkring døre , lys og kufferter til at holde gummi bøjeligt og opretholde en effektiv fugt forsegling i hvert område.
 • Kun trim gummi til størrelsen af den kanal , som det passer . Må ikke trim gummi på støbning , dørtætninger eller andre sæler kortere , eller det vil lade fugt ophobes bag gummi og bryde det ned .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan male motorrum
  Hvordan ændrer jeg batteriet i en GM bil nøgle ?
  Hvordan erstatter jeg en servostyring bælte på en 1978 Oldsmobile cutlass ?
  er en abs scanner bedre end en OBD II læser ?
  hvordan man kan foretage fejlfinding af bremselys at være ude på en Jeep Cherokee
  Hvordan ændrer jeg en bageste hale pære i en 2002 GMC udsending ?
  hvor ofte skal jeg skifte motorolie ?
  hvordan man kan opretholde kvælstof i dæk
  hvordan man kan ændre skivebremser på en 2002 Durango
  hvordan man kan ændre brændstoffilteret på en 1994 toyota corolla