hvordan man kan skinne kedelige aluminiumsfælge

hvordan man kan skinne kedelige aluminiumsfælge

Glansen fundet på nye aluminiumsfælge hurtigt falmer , når de udsættes for regn , bremsestøv og fedt . Genskabe falmede aluminiumsfælge til en som-ny glans kræver brug af flere raspning forbindelser , hver med en forskellig grus . Grovere-grus forbindelser fjerne de kedelige belægning og udjævne overfladen af aluminium . Finere-grus forbindelser arbejde for at fjerne ridser og giver en jævn glans på overfladen af aluminium hjul

Du skal bruge: .
Aluminum renere
. Klude .
En stiv børste .
Rent vand.
Stiff pudseskive .
Electric buffer .
Slibende polervoks .
Medium pudseskive .
Mild polervoks .
Blød pudseskive .
Fine polervoks .
Aluminum polish .


1 .
Anvend aluminium renere til overfladen af et hjul med en klud . Wet en stiv børste med rent vand . Skrub hjulet med den våde pensel . Skyl hjulet med rent vand . Tør hjulet tørt med en ren , tør klud .
2 .
Sæt en stiv pudseskive til en elektrisk buffer . Påfør slibende polervoks til pudseskive . Buff hele overfladen af alluminum hjulet . Fortsæt raspning indtil hjulet har en endnu tekstur . Tør raspning rest fra hjulet med en ren klud .
3 .
Sæt stive pudseskive med en mellemlang pudseskive . Ilæg pudseskive med mild polervoks . Suppleant hastigheden på den elektriske buffer , som du skinne hjulet . Fjern den milde polervoks fra hjulet med en ren klud . Undersøg overfladen af hjulet for hvirvel mærker og ridser . Hvis ridser forbliver på hjulet , buff hjulet en anden gang med mild polervoks .
4 .
Secure en blød pudseskive til el buffer . Ilæg pudseskive med fine polervoks . Buff hele overfladen af aluminium hjul . Tør stof fra hjulet med en ren klud . Undersøg overflade af hjulet . Buff hjulet en anden gang med fine polervoks hvis du bemærker swirl mærker på aluminium .
5 .
Anvend aluminium polish til hjulet . Energisk tørre hjulet med en ren klud til at polere hjulet til en som-ny glans .


Relaterede artikler


Hvordan ændrer jeg olie på en 540I bmw ?
hvordan du fjerner en bagrude panel i en cavalier
hvordan man kan løfte dæk
hvordan man kan måle fælgdimension
hvordan du fjerner træ sap ud af en bilrude
hvordan man kan rotere & afbalancere dæk på en BMW X5
hvordan du installerer Brembo bremseklodser
Hvordan kan jeg pleje til plast volvo kofanger dele ?
hvordan man kan ændre VW bageste bremseklodser
Hvordan kan jeg sætte transmission væske i et 1993 Ford Aerostar ?