hvordan man wire en scooter batteri

hvordan man wire en scooter batteri

Ledningsføring en scooter batteri er ikke en kompliceret procedure , hvis du har nogle generelle know -how om elektriske systemer , det kræver en vis grad af forståelse elektriske forbindelser og positive og jord ledninger , samt være i stand til at identificere potentielle kortslutninger . Batterier giver lidt vanskelige situationer , for hvis kablet forkert , vil de få elektriske system til at mislykkes , i en bedst-case scenario , og kunne endda eksplodere , i en worst- case scenario

Du skal bruge: .
Skruetrækkere .
Wire crimper .
Bidetang .
Batteritester .
Skruenøgle sæt ( metersystemet ) .
Wire stripper værktøj .
Ledningsføring plan for din scooter model .
Trickle batterioplader .
Tænger .
Needle-næse tænger .


1 .
Find ledningsnet plan for din scooter . Træk det nye batteri ud af skibsfarten boks. Våd batteriet ned ved tilsætning af vand , som anvist i producentens anvisninger . Tillad en forhandler til våd batteriet , hvis du ikke er sikker på hvordan vi kommer videre . Fjern vandet stik på toppen af batteriet , mens den oplades . Oplade batteriet i tilstrækkelig grad ved hjælp af en sive oplader . Fjern batteriet fra opladeren . Genindfører vandet stik og fastgøre afløbsslangen , der følger med batteriet .
2 .
Find terminalen hardware i batteriet Emballagen ( to skruer med to matchende møtrikker ) . Tag batteriet og placere den i holderen i scooteren . Bekræft, at batteriet sidder korrekt , uden at nogen ubalance . Find batteriet elastisk strop og krog det til scooteren , pak det omkring batteriet og krog den anden rem ende til scooter rammen , så godt. Bekræft, at batteriet sidder stramt .
3 .
Tag den sorte ledning der kommer fra scooteren fortrådningssystem og sørg for, at ledningerne ende har den rette stik . Fjern den forkerte stik , hvis det findes , ved at klippe det ud i bunden , derefter bruge en afisoleringstang til at fjerne isoleringen på de udskårne ende . Tag en ny stik og placere den på enden af den nøgne sorte ledning . Sæt den nøgne ledning ind i stikket og tryk stikket fast på enden , ved hjælp af en crimper værktøj . Line up de nye stik for enden til den negative batteripol ( symboliseret ved en "-" tegn ) . Slut det med hardware og skrue den fast med en skruetrækker og skruenøgle . Gentag den samme proces for den røde ledning .
4 .
Sørg for, at sikringen i scooteren fortrådningssystem viser ingen burn -out tegn . Find " On " og drej scooteren elektriske strøm kun på-ikke motoren. Bekræfter, at der ikke er kortslutninger ved at teste de elektriske kontakter . Find på kort i systemet , hvis sikringen brænder ud , udskifter sikringen , når fast.
5 .
Tænd scooter motor og teste elektriske kontakter med motoren i gang . Bekræfter endnu en gang , at batteriet sidder sikkert , og derefter lukke ned scooter motor . Tage det for en test tur for at bekræfte alt fungerer korrekt.

gode råd og advarsler


 • Sørg for at afmontere batteriet , hvis din scooter kommer til at sidde for en udvidet tidsrum . Dette forhindrer, at batteriet tømmes hurtigt . Re-oplader batteriet månedlige med en sive oplader , hvis mødet løber i et par måneder .
 • Undgå enhver gnister på eller i nærheden af batteriet . Batteriet syre gas fra batteriet celler inde kan antænde og eksplodere .
 • Ethvert batteri bør arbejdes iført øje beskyttelsesbriller eller lignende beskyttelse til alle tider .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan smøre kardanled
  hvordan man kan reparere en klud tag i biler
  instruktioner til hvordan du ændrer olie på en 2007 Jeep Grand Cherokee
  hvordan man kan ændre bremseklodser på en 2005 Dodge Ram
  Definitionen af en drivert arm
  Hvordan kan jeg skifte olie på en 2007 Mazda 3 2.3l motor ?
  Hvordan løser jeg en skrabet vinduesvisker ?
  hvordan man lægger jumper kabler
  hvordan man kan erstatte en Serpentine bælte i en zobel
  bremse Bleeder værktøjer