kan jeg køre min bil , hvis min kilometertæller stoppede med at arbejde ?

kan jeg køre min bil , hvis min kilometertæller stoppede med at arbejde ?

Selv kilometertællere er meget vigtige målere i bilen , for kilometertal sporing og reference , er de ikke afgørende for driften af køretøjet . Bilmotorer og nødvendige dele er ikke berørt, hvis kilometertæller ikke virker , selvom de juridiske aspekter af at køre med en brækket kilometertæller variere hver stat

virkninger for andre Gauges

Når en bils kilometertæller ophører med at arbejde , eller bremser ned , kan ejeren af køretøjet har en vanskelig tid at vide, hvor mange miles bilen kører . En brækket kilometerstand , dog ikke påvirke andre køreveje dele .

Lovlighed

Alt efter hvilken stat køretøjet er indregistreret i , kan der være forskellige love vedrørende kørsel med en brækket kilometertæller . Du kan stadig køre bil, men det kan ikke være lovligt at køre den, hvis den kilometerstand er brudt . For eksempel , er i staten Californien , så længe bilen 10 år eller ældre , det er lovligt at køre med en brækket kilometertæller.

Betydning

kilometertællere er væsentlig , fordi når du køber eller sælger en bil , en stor del af køretøjets værdi er baseret på køretøjets kilometertal , der er aflæse kilometertæller . Kørsel uden et fuldt funktionsdygtigt kilometerstand er helt sikkert , men hvis du planlægger at sælge bilen til enhver tid snart , har de kilometertæller fast.


Relaterede artikler


hvordan du installerer en hytte luftfilter i et 2003 F350 Super Duty
hvordan du udskifter et dæk ventil kerne
hvordan man kan ændre integration bremseklodser
Sådan nulstiller brændstofpumpen på min 2001 Lincoln Town Car
Hvordan laver jeg en jeep se godt ud ?
Hvordan fjerner jeg et dæk fra en 1996 Toyota Camry ?
hvordan man kan rense olie fra bremsebakker
hvordan du gør din egen bil tæppe
biltag rust reparation
hvordan du installerer et brændstof filter på en minivan