olieskift procedurer for Chevy 2,2 liters motorer

olieskift procedurer for Chevy 2,2 liters motorer

Chevrolet introduceret sin 2,2- liters motor i 1982 Cavalier . Siden da , har denne pålidelige og effektive motor, der drives lille pickup trucks og andre økonomi sedan -modeller . Den 2,2- liters motor yder væsentlig hestekræfter mens den på samme tid giver god gas kilometertal . Som med alle små motorer , dog med høj motoromdrejninger og driftstemperaturer tage en vejafgift på motorolie . Olieskift skal foretages mindst hver 3. 000 miles for at holde motoren i top kører stand.

Dræning gamle olie

Før du tilføjer nye olie , skal den gamle olie fjernes . Selv om det er muligt at fjerne olien , mens Chevy er på jorden , løfte den forreste ende gør adgangen meget lettere . Et sæt af lift ramper er relativt billigt og let at bruge . Ramperne løfte bilen ca 8 til 10 ekstra inches fra jorden . Placer en rampe direkte foran hvert forreste dæk og langsomt drive Chevy på ramperne . Under bilen og direkte bag motoren er olien panden . Dette er en rektangulær kasse centreret under bilen med en seks-sidet møtrikken aftapningsproppen på bunden . Placer en fangst pande under bundkar derefter løsne bundproppen med en langskaftet skruenøgle . Bare lad stikket falde i fangsten gryde med olie . Hente det efter al olie er tømt ud .

Filtre

Olie og luftfilter skal udskiftes sammen med olien . Brug et oliefilter skruenøgle-en cirkulær metal band , der ombrydes omkring Filterbeholder-For at fjerne oliefilteret . Oliefilteret er placeret på førersiden af motoren i nærheden af fronten . Det kan tage nogle forsøg på at løsne filteret , men når det er løst, vil det spin off . Lidt olie vil dræne fra filteret så placere en butik klud under motoren for eventuelle spild . Udskift med et nyt filter . Før du installerer , dog tage en DAB af olie og køre det rundt i gummipakningen på filteret . Det giver en tæt forsegling . Luftfilteret er i en kasse forbundet til motorens luftindtag . Du skal blot åbne boksen , fjern det gamle filter og erstatte den med en ny .

Tilføjelse ny olie

Når olien er færdig dræning , hente bundproppen fra fangsten panden, tørre det af og bruge skruenøgle til at skrue stikket i stram. Åbn motorens oliepåfyldningsdækslet og tilføje nye olie . 10W -40 vægt olie er fint for gennemsnitlige temperaturer . Hvis du kører i et varmt rum , kan du overveje at bruge 10W -20 vægt . Den 2,2- liters Chevy motor kræver 4,5 Potter , anvendelse af en ekstra 1 /2 kvart vil ikke skade motoren . Hæld i 5 Potter olie , erstatte tankdækslet og tilbage Chevy fra ramper .


Relaterede artikler


hvor ofte skal en bil være begyndt at oplade batteriet ?
hvordan man kan male over en malet bildør
hvordan man kan justere forlygterne i et 2005 Silverado lastbil
hvordan man får en erstatning nøgle til en Vespa sag
hvordan du udskifter generatoren på en 2001 Dodge frygtløse
hvordan du installerer gasfilter i en 1990 Buick århundrede 3,3 v6 begrænset
hvordan du fjerner en bagrude panel i en cavalier
hvordan du manuelt slukke lygterne på en 2000 Camry
hvordan man kan ændre bundkar pakning på en 1994 mazda b3000
hvordan man kan ændre oliefilteret på en eurovan