symptomer på dårlig chok

symptomer på dårlig chok

funktion af støddæmpere på bilen er at beskytte din bil mod skader , som den drev over huller eller andre ujævnheder . De er en vigtig del af din bil , da de hjælper med pålidelig drift . Ifølge MD Engros hjemmeside , er det vigtigt at erkende symptomerne på en dårlig chok , for de kan føre til en upålidelig ride i nødstilfælde og udsætte dig for fare .

Ujævne Tire Tread Wear

Ifølge MD Wholesale site , vil dårlige stød få din bil til at hoppe alt , selv under normal kørsel . Dette kan føre til skaldethed mønstre , synlige beviser på slitage og mønstre af cupping på dine dæk . Kig på dine dæk omhyggeligt-hvis du ser beviser på slidbaneslitage , der ikke synes at være normal , er det tid til at overveje at udskifte din chok

Fejler Bounce Test

Den Aa1car og MD engros hjemmeside både sige . det er vigtigt at gøre en hoppe test . En måde at gøre dette er at skubbe ned på hvert hjørne af bilen og se hvor mange gange det bounces tilbage . En anden metode ville være at komme ud af bilen , lægge pres på kofangeren , og se, hvor mange gange det afvisninger . Hvis der er to eller flere afvisninger , bør du udskifte dine chok , de er ikke længere fungerer

Kørsel

Vær særlig opmærksom på , hvordan din bil handlinger , når det bremser . Den Aa1car hjemmeside hedder , hvis du opdager , at din bil næse-dyk , når du bremser , er det tid til falddæmper udskiftning . Dette endda kunne føre til en farlig situation , især om vinteren , når der er sne og is , især på kryds .

Dårlig Steering

Bemærk rattet efter at have ramt et bump . Hvis det forekommer mere vanskeligt, kan det være, at din støddæmperen er svag . Ifølge den Aa1car hjemmeside , ville dette forklare den ekstra feedback fornemmer man på rattet . Dette kunne komplicere manøvrer såsom sving. Dette kunne være farlig , især på travle og iskolde kryds .

Lane ændringer

Du kan også se dine vognbaneskift . Ifølge den Aamco hjemmeside , skal du være opmærksom nogen grad af kontrol tab , især overdrevne vige , mens skiftende baner . Det er faktisk et eksempel på en farlig situation, som skal berettige undersøge dine støddæmpere .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter forruden knive
Hvordan får jeg at batteriet i en 2002 Buick lesabre ?
hvordan man kan konvertere fra HID lys til halogener på en Prius
hvordan du udskifter brændstoffilteret på et 1993 Ford E -350
hvordan du udskifter de bageste stivere på en Toyota Corolla
hvordan en lambdasonde arbejde i en bil ?
hvordan du fjerner bagsædet i en Saturn Vue
hvordan du fjerner hvid væg dæk
hvordan man rent bil brændstofindsprøjtning linjer
hvordan man kan ændre bremseklodser på en 1991 trooper