hvordan du installerer en bremse lys tændes af 1994 Camry

hvordan du installerer en bremse lys tændes af 1994 Camry

Hvis dine bremser er i orden, men bremselys ikke kommer på , er der flere mulige forklaringer på , hvad der kunne være galt . Når du fjerne muligheden for pæren er brændt ud eller en sikring , der blæste, du højst sandsynligt har en brækket bremse lyskontakt . Når du trykker på pedalen , udløser kontakten og lukker den elektriske kredsløb til at sende strøm til bremselys . På en 1994 Toyota Camry , at kontakten er placeret bag på bremsepedalen . Du kan installere en bremse lys tændes af 1994 Camry i løbet af få minutter , og du behøver ikke engang nogen særlig værktøj .

Du skal bruge:
Brake lyskontakt
. Spray gennemtrængende smøremiddel (hvis nødvendigt ) .


1 .
Åbn førersiden døren til dit 1994 Toyota Camry og flytte førersædet så langt tilbage på banen som muligt for at giver dig plads til komfortabelt arbejde .
2 .
Kig direkte bag på bremsepedalen . Du vil se en metalholder med bremsen lyskontakten monteres i det . Der vil være to ledninger , der kommer fra bagsiden af kontakten og kører til bilens elektriske system skjult bag dit instrumentbræt .
3 .
Grab stikket slutningen af ledninger , der er tilsluttet på bagsiden af kontakten og træk stikket ud af kontakten . Tuck stikket og ledninger op og ud af din måde .
4 .
Tryk ned på bagsiden af kontakten og derefter trække hele kontakten . Du må ikke være i stand til at se , at kontakten er sat i et hak i den metalholder , alt du skal gøre for at fjerne det er træk den op og ud . Skubbe ned løsner skifte, da det kan have sat sig fast i sig selv på plads under brug .
5 .
Skub din nye switch på plads . Sørg for , at svejsede pladsen låsemøtrikken , der er placeret lige bag trykknap af kontakten er på siden af den metalholder mod bremsepedalen . Når kontakten er på plads , tilslut ledningerne ved at sætte stikket i bagsiden af kontakten .

gode råd og advarsler


 • Hvis din switch føles som om det kan 't pull gratis , spray en lille mængde af en gennemtrængende smøremiddel (som WD -40 ) på forsiden af metal mount ( på side vender pedalen ) , hvor metallet svejste låsemøtrikken opfylder indehaveren . Metallerne kan have rustet sammen i løbet af kontakten .
 • Så hjælper teste bremsepedalen , mens du står bag Camry og sørg for , at bremselys nu arbejder . Hvis de ikke fungerer, efter du har installeret en ny switch , kan du have et problem med de elektriske ledninger . Må ikke køre uden at arbejde bremselygter , fordi det er den eneste måde, andre bilister kan vide, hvis du er aftagende , og du kan medføre en alvorlig ulykke .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan erstatte en lys på en jeep frihed
  hvordan du installerer en forlygte i et 2007 honda pilot
  hvordan man finder størrelsen på dit vindue viskerblade
  tips til en rolig stor pistol udstødning
  hvordan man kan reparere blinklyset flasher på en 1994 cutlass Ciera
  hvordan man kan ændre ’99 Toyota Corolla ’s transmission olie
  hvordan man sand gummidele
  hvordan du justerer tændingen på en TR6
  hvordan man får adgang topmonteret bagstøddæmpere på a 2005 outback
  hvad der gør bilen sikringer slag ?