hvordan man kan reparere blinklyset flasher på en 1994 cutlass Ciera

hvordan man kan reparere blinklyset flasher på en 1994 cutlass Ciera

Blinklyset flasher på Cutlass Ciera kan placeres og ændret i løbet af kort tid . Det Flasher er en lille firkant relæ , der styrer strømmen sendt til fronten og bag flasher pærer på køretøjet . Hurtigt blinkende blinklys , samt blinklys lys , der sidder fast på begge tegn på skader på flasher . Flasher ikke kan repareres , det skal udskiftes

Du skal bruge: .
Topnøgle sæt
. Sort tape .
Flasher relæ .

Find blinklyset Flasher


1 .
Åbn den forreste chauffør sidedør på bilen . Placér dig, så du kan se under instrumentbrættet .
2 .
Find flasher direkte i overensstemmelse med ratstammen under instrumentpanelet. Det vil blive holdt på plads af en klemme , der er fastgjort til ratstammen støtte jernbanen ved en bolt .
3 .
Fjern negative kabel fra batteriet, hvis du udskifter den flasher . Ombryde metal terminalen i slutningen af kablet helt med sort tape . Den negative terminal på batteriet kan identificeres ved et minus symbol på toppen af batteriet . Fastsætte kablet i motorrummet . Kontroller, at kablet er ikke kontakte nogen metaloverflader eller selve motoren .
4 .
Tag lyn fra en klar flasher støtte klemme med en topnøgle . Sænk forsigtigt flasher fra sin stilling under instrumentpanelet.
5 .
Løsn støtte klemme i hånden og tage det ud af den flasher . Frakobl ledninger fra flasher . Må ikke trække selen ud af dens ledninger . Fjern selen ved sin plug i stedet . At installere et nyt flasher for Cutlass Ciera blot vende denne procedure . Tilslut det negative batterikabel sidste for at fuldføre processen .

gode råd og advarsler


 • Selvom ændre Flasher er en relativt simpel reparation , skal du afmontere batteriet , før erstatte den . Når Flasher er tilsluttet et køretøj med fuld kraft en lille løbende spring opstår . Nogle eftermarkedet blinklys har en metalbeholder i stedet for plast. Hvis din udskiftning flasher 's boliger er metal , og det er defekt , kan du modtage et chok .


 • Relaterede artikler


  hvordan du udskifter olien panden pakningen på en 1999 neon
  skiftende motor kølemiddel i en Chevy blazer
  hvordan du udskifter en generator på en 2000 Chevy s -10
  hvordan man kan rense rust fra krom eger
  hvordan du justerer tændingen på en TR6
  Sådan nulstiller computeren på en Audi tiptronic transmission
  hvordan man kan erstatte en lys på en jeep frihed
  Sådan nulstiller abs bremsen lys på en 2000 Dodge Dakota
  retninger for polering en bil
  hvordan man sand gummidele