hvordan man kan ændre tændrørskablerne i et 1995 Tacoma

hvordan man kan ændre tændrørskablerne i et 1995 Tacoma

Det er vigtigt, at du overvåger tilstanden af tændrørskablerne på din 1995 Toyota Tacoma regelmæssigt . Du bør skifte stik og ledninger på din 1995 Tacoma hver 60 tusind miles , ifølge Toyota . Hvis du bemærker en beskadiget tændrør ledning eller behov for udskiftning før propperne er ændret, kan du ændre ledningerne hver for sig . Du behøver ikke et servicecenter eller forhandleren for at ændre stik eller ledninger på din Tacoma . Du kan ændre dem hjemme i din egen indkørsel

Du skal bruge: .
Dielektriske fedt .
Klistermærker eller tape .


1 .
Hæv kølerhjelmen af din Tacoma og placere støtte stang til at holde hætten op , mens du arbejder .
2 .
Vælg en tændrør ledning til at begynde med . Skift én ledning ad gangen for at forhindre at forstyrre tændingsrækkefølge . Tag fat i gummi boot af wiren på toppen af tændrøret, og drej det lidt , mens du trækker op . Boot vil afbryde og slip .
3 .
Følg kablet til forhandleren ende og tag fat i bagagerummet. Twist boot lidt , mens du trækker opad for at fjerne det fra distributøren ende .
4 .
Match tråden du har fjernet en tråd af samme længde i din nye sæt tændrør ledninger. Slut den ene ende til den forhandler, hvor du har fjernet den gamle . Tryk på boot ned, indtil den klikker .
5 .
Læg en lille mængde af dielektriske fedt inde i gummi boot på tændrøret ende af ledningen . Tryk på gummistøvle lige ned på tændrøret , indtil du føler et klik , låse på plads .
6 .
Placer en mærkat eller lille stykke tape på ledningen , så du ved, hvilken ledning du startede med . Gentag processen for at ændre en tråd ad gangen, indtil alle tråde er blevet ændret .


Relaterede artikler


hvordan du fjerner brændstoffilteret i en 95 neon
hvordan du udskifter frostvæske i et 1993 Toyota Camry
hvordan man kan ændre en PCV ventil i en 1997 Ford Taurus
Sådan nulstiller airbag lysmodul
hvordan du fjerner farvet film fra en bilrude
hvordan du ændrer væske på en Allison transmission
hvordan man kan ændre olie på en Jeep Patriot
hvordan du udskifter brændstoffilteret af en ’95 lesabre
hvordan man kan farve glas på en bil
hvordan man kan ændre en forlygte pære på en bmw