hvordan man kan male kofangere af plastik & fendere

hvordan man kan male kofangere af plastik & fendere

For mindre end prisen på din bilforsikring fradragsberettigede , kan du male kofangere af plastik og fendere af din bil for at dække over ridser og holde din bil ser godt ud . Tag din bil i din lokale bilforhandler til at matche farven på malingen , du behøver. Du behøver ikke bilvoks , da base- coat maling til rådighed i dag er fleksible nok til at dække kofangere af plastik og fendere uden skrælning

Du skal bruge: .
Stor plast
. Afdækningstape .
Fleksible del sealer .
Spray applikator .
400-, 1200-, 1500-og 2000- grus sandpapir .
Spand .
Vand .
Opvaskemiddel .
Svamp.
Tack rag .
Spraymaling .
Polerpasta .
Roterende raspning maskine med skum polerpad .


1 .
Dæk din bil med en lang folie af plast , så kun kofanger eller udsættes fender . Fastgør plastfolie på plads med tape . Tape kanterne af plast til din bil for at beskytte det i løbet af reparation og maling job .
2 .
Reparation nogen ridser på overfladen af din kofanger eller fender .

3 .
Påfør to lag fleksibel del sealer . Fastgør beholder med sealer en spray applikator . Tryk på udløseren og spray en våd frakke over kofangeren eller fender . Lad sealer tørre i 30 minutter. Påfør endnu et lag og lad det tørre endnu 30 minutter.
4 .
Dry- sand området reparation , bruger 400- sandpapir korn . Gnid sandpapir over overfladen på reparationen området til niveau det og fjerne skønhedsfejl .
5 .
Forbered dig på at vådt sand din kofanger eller fender . Fyld en spand med vand og et par dråber opvaskemiddel . Sted et par ark sandpapir i spanden , og lad dem trække i 15 minutter.
6 .
Tag et stykke sandpapir ud af spanden . Pak det omkring en svamp . Gnid det let over reparation området . Start med 2000- grus sandpapir . Hvis det ikke plan overflade reparation område , kan du prøve 1500- grus , og derefter 1200- grus , hvis nødvendigt. Sand området , indtil det er helt glat .
7 .
Tør kofanger eller fender med en tack klud . Fjern alt støv .
8 .
Spray kofangerens eller fender med en base lag maling . Følg producentens anvisninger . Spray to eller tre gange for at dække området helt . Lad hvert lag af underlak tørre i 30 minutter .
9 .
Påfør polerpasta til skum polerpad af en roterende polering maskine . Tænd for maskinen og gnide sig i cirkler hele din kofanger eller fender . Undgå sømme og folder .

gode råd og advarsler


 • Åbn en stor papæske , og læg den på jorden ved siden af din bil , så har du en mere behagelig område at knæle på , mens du arbejder på din kofanger .
 • Brug en respirator når man arbejder med sealere og maling , da de kan være giftige , hvis de indåndes.


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan købe discount bil batterier
  hvordan du udskifter vinduesvisker motoren på en 1997 geo prizm
  hvordan man kan ændre kabinen luftfilteret på en 2001 Avalon
  hvordan du fjerner en bakspejl mount
  hvordan man kan forbedre gas kilometertal ved korrekt brug tændrør
  hvordan man kan rotere Bridgestone turanzas
  hvordan du udskifter frostvæske i et 1993 Toyota Camry
  hvordan man kan rette timing på en triumf TR6 tænding
  hvordan du fjerner kaffe pletter fra en auto interiør
  hvordan man kan lave radiator utætheder med æggehvider