gøre skiholder skade bilen ?

gøre skiholder skade bilen ?

Skiholder er nyttige tilføjelser til biler , der tillader bilister at bære udendørs fritidsudstyr , ikke kun ski , men kajakker , surfbrætter , cykler og sågar sejlbåde . Nogle biler kommer med fremstilling stativer til disse formål , men de fleste biler simpelthen levne plads på toppen af bilen for disse stativer at blive installeret af andre firmaer . Disse selskaber design stativer til at gøre mindst mulig skade på bilen

Permanent Racks

Faste stativer er installeret på biler , der ikke har nogen anden måde at støtte rack . I dette tilfælde er huller boret ind i toppen af taget , så rack kan skrues ned . Disse huller vil ødelægge bilen , og tag bliver nødt til at blive repareret , hvis ski rack er fjernet . Utætheder kan undertiden forekomme , mens det permanente rack er installeret .

tagrender

De fleste stativer monteret på større køretøjer er installeret på tagrender af bilen . Men , større biler har tagrender installeret på indersiden , hvor rammen af taget opfylder vinduerne . Moderne skiholder slå hårdt ned på disse indre tagrender lige som de plejede at klemme på ydersiden tagrender . De er designet med en gummi-baserede pad til at forlade tag uskadte.

Overvejelser

Selvom clam-baserede skiholder er designet til at forlade taget stort set uskadt , er der altid mulighed for lettere skader , når rack er at blive installeret . Små ridser i tagmaling er almindelige , mens rack bliver sikret . Professionelle vil være i stand til at installere skiholder uden så stor fare for skader . Placering og tilpasning af fritidsaktiviteter udstyr kan også forårsage skader på tag adskilt fra stativerne selv .

Køretøj Højde Begrænsninger

En af de mest almindelige årsager til tag skader i tilknytning til skiholder er en fejl i højden antagelse . Rack og det udstyr placeret i det øge højden på køretøjet med mindst flere inches . Dette kan gøre stramme passer , såsom garager og bilvask stationer , for lavt til indkørsel ordentligt . Skaden opstår , når udstyret løber ind i en forhindring og skrammer på taget .

Vægt og Balance Principper

skiholder har deres begrænsninger og kan kun holde så meget vægt . For meget vægt, og rack vil komprimerede , undertiden kommer løs eller beskadige taget . Balance er også vigtig. Ubalanceret stativer vil flytte fra side til side som køretøjet bevæger sig , ofte revet mod taget .


Relaterede artikler


hvordan du installerer dæk på fælge
er det ok at blande syntetisk & regelmæssig motorolie ?
hvordan man kan købe discount bil batterier
Sådan nulstiller airbag lysmodul
Sådan nulstiller en 2002 Dodge frygtløse check engine lyset
hvordan du udskifter den forreste forlygte på en 2006 Ford Focus zx4
hvordan man kan farve glas på en bil
hvordan du installerer en hytte luftfilteret på en freestar
hvordan du fjerner en parkeringsplads mærkat
trin -for - trin vejledning om udskiftning af brændstoffilteret af en 1994 geo tracker