hvordan du udskifter bremseklodser på en 2002 vej konge

hvordan du udskifter bremseklodser på en 2002 vej konge

Hvis du bemærker skrigende og knirkende , når du anvender bremserne på din Road King , kan du nødt til at udskifte bremseklodserne . Vær forsigtig med ikke at ride for meget længere på din Harley , før du ændrer bremseklodser , ellers kan støde på en dyrere bremse job, der er uden for din ekspertise

Du skal bruge: .
1/4-inch ringnøgle .
10 mm skruenøgle .
Topnøgle med adaptere .
Flad skruetrækker .
Nye bremseklodser .
Bremseklods smøremiddel .


1 .
Find bremse caliper på din forhjul . Caliper holder bremseklods på plads og er monteret på bremseskive . Brug en 10 mm stik til at fjerne boltene , der forbinder caliper til caliper rotoren mount . Vær sikker på at sætte caliper bolte på et sted , hvor de ikke vil få snavset eller fejlplacerede .
2 .
Skub caliper ud rotoren langsomt , så du kan få adgang til bremseklods bedriften ben let . Pas på ikke at afbryde bremsen linje fra caliper , da dette vil smitte bremse væske .
3 .
Undersøg rotoren for slid og ælde . Hvis der er nogen ridser eller skrammer på Road King 's rotor , skal du fjerne det og har det dukket op igen .
4 .
Løsn den bedrift benene på caliper med ringnøgle . Bedriften ben behøver ikke at være bakket ud hele vejen , men lige nok til , så du kan skubbe bremseklodserne ud fra kaliberen.
5 .
lirke bremseklods og mellemlæg hinanden forsigtigt med en flad skruetrækker , så du kan fjerne både fra kaliberen. Skub bremseklods og mellemlæg sæt . Du bør se stemplet i kaliberen trykkede tilbage i sit hul . Hvis det ikke trykkes , og skub det tilbage i kaliberen hullet med en C-clamp , så du har nok plads til den nye bremseklods , som vil blive tykkere end den gamle pude .
6 .

Spray bremseklods smøremiddel på bagsiden af bremseklodser , hvor den kommer i kontakt med shim . Skub bremseklods og mellemlæg på plads på caliper og skru bremseklods benene tilbage på plads .
7 .
Sæt caliper til monteringsbeslaget på rotoren . Stram 10 mm bolte. Bløder bremserne ved at pumpe bremserne . Dette vil skubbe væsken tilbage i kaliberen efter at bakkes op i bremsevæskebeholderen når stemplet blev skubbet .
8 .
Gentag disse trin for den bageste bremseklodser .


Relaterede artikler


hvordan man justerer forlygter på en 1991 borgerlige
hvordan man kan reparere blinklyset flasher på en 1994 cutlass Ciera
hvordan du installerer forlygter på en Mitsubishi
hvordan man kan forny bil tags i Atlanta
hvordan man kan ændre ’99 Toyota Corolla ’s transmission olie
hvordan man kan rette timing på en triumf TR6 tænding
hvordan du fjerner en parkeringsplads mærkat
hvordan man rent kedelig forlygte dækker på en 2003 Honda CRV
hvordan du udskifter forlygte til 2007 mustang
hvordan du justerer projektor forlygter på en Pontiac