hvordan du installerer fendere på en Honda Civic

hvordan du installerer fendere på en Honda Civic

På trods af forskellene mellem de forskellige Honda Civic -modeller er fendere monteret og fastgjort til metalramme af hvert Honda Civic på samme måde . Fendere-den plastiske dele af kroppen , der er mellem den forreste dør og den forreste kofanger-er fastgjort til stellet med metal bolte bag den forreste kofanger til højre og venstre side og inde i hjulet godt

dig. har brug for :
Tire jern
. Jack .
Jack står .
Skruetrækker .
Ratchet sæt .


1 .
Fjern lug nødder fra forhjulene og hæve Civic ud af jorden ved hjælp af donkraften . Placer en donkraft stå under frontramme af Civic som støtte punkter og sænk Civic på bukke . Træk forhjulene ud af Civic .
2 .
Fjern de skruer og bolte , der er sikre hjulet brønddækslet til rammen af Civic bruge skruetrækkeren og skralden sæt . Træk hjulet brønddækslet ud af rammen for Civic . Find boltene inde i hjulet godt dække , der er sikre fender til rammen inde i hjulet godt .
3 .
Fjern de bolte inde i hjulet godt , at der er sikre fender til rammen ved hjælp af skralde sæt . Åbn hætten af Civic og fjerne de bolte , der er sikre fender til rammen inde i motorrummet . Træk fender fra Honda Civic .
4 .
Placer den nye fender på forsiden af Honda Civic . Line up monteringshullerne på den nye fender med støtte hullerne på rammen og erstatte bolte . Spænd sikring bolte ved hjælp af skralden sæt .
5 .
Sæt hjulet brønddækslet til rammen og stram skruerne for at fastgøre dækslet til rammen . Udskift begge dæk til Civic og erstatte den lug nødder til dækkene . Træk stikket står med hjælp fra Jack og lavere Civic til jorden . Spænd lug nødder med dæk jern og luk motorhjelmen .

gode råd og advarsler


 • Alle kroppen arbejdet for at Honda Civic bliver enkle , fordi Honda Civic er oprettet for let modifikation .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan lave radiator utætheder med æggehvider
  hvordan du udskifter tændrør og ledninger i 1996 i et Plymouth Voyager
  hvordan du udskifter en 2007 Nissan Sentra stoplys
  instruktioner for programmering en 2005 tundra nøglefri fjernbetjening
  hvordan man kan ændre bremseklodser på 2000 Ford Focus
  2000 Buick le sabel starteren udskiftning instruktioner
  hvordan du udskifter lygten pærer på a 2005 Altima
  hvordan du udskifter tændrør på en 1999 Jimmy
  hvordan man kan ændre stik i et 2007 jeep frihed
  hvordan man kan fjerne den forreste forlygte på en 2001 f -150