bil maling job ideer

bil maling job ideer

En bils maling job , siger en masse om føreren uden faktisk at sige en ting . En investering i en god maling job kan føje år til sit liv . Hvis malingen er aftagende , skår eller skinnende pels har sløvet , er det tid til at tænke over dine muligheder . Overvej årsagen før der rent faktisk udfører det hverv . Vil en ny maling job medvirke til at sælge bilen hurtigere ? Er du på udkig efter et nyt look ? Vil du blot ønsker at opdatere den samme farve ?

Før du begynder enhver maling job , bør kunden bruge lidt tid til at tale med maleren .

Denne samtale vil give maleren en bedre id¨¦ om , hvad slags maling job vil virke bedst , og hvad der vil gøre kunden glad . En bil 's lak bør afspejle brugerens personlighed . " Jeg har ikke tænkt mig at sætte retoucheret grafik eller lime grønne flammer på en bil , hvis den fyr 's anden bil er en Mercedes 500SL , " siger Pete Santini , maler .

Overvej, hvad bilen faktisk anvendes til , når der træffes beslutning om maling .

Hvis bilens primære anvendelse er at køre frem og tilbage til arbejde , kan du springe de dyre maling . Vælge noget billigere og lettere at reparere i tilfælde af dings , chips og buler . Også tænke på, hvad er tiltrækkende at se på dag ud og dag ind . Vælg en neutral eller classier farve for at sikre, at det ikke vil gå ud af mode .

Undersøgelse magasiner , mode og natur til at overholde farveskemaer og stilarter .

Uanset om det er en smuk solnedgang skabt af naturen eller en billboard indsendt på det lokale indkøbscenter , bemærker kombinationer, der skaber en særlig erklæring . En god lakering bør supplere bilen . Ifølge rodandcustommagazine. com , din bils maling " er som en kvindes makeup eller en mands trop. Den skal supplere den ser ud uden at gøre opmærksom på, at det er der "

Begræns dine valg ved at vælge en farve " familie "

Der er farver , der går bedre med andre farver og fungerer godt sammen, . . det er . farve familier Hvis du overvejer en to-tone maling job , så tjek en passende familie at træffe afgørelse om en forsøgt og sand kombination for eksempel, hvis du kigger på røde vil appelsiner arbejde . For blues se på at kombinere greens Play . med det . Den vigtigste del af at få en god maling job er føreren og arbejder med , hvad der gør ham behagelig .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre en tændrør ledning i et 2003 s10
hvordan man kan ændre ventilatorrem på en ’93 ranger
hvordan man kan ændre en forlygte på en 95 Ford pickup
hvordan man rent bilbetræk spild
nødvendige redskaber til at ændre en Serpentine bælte
hvordan man kan kontrollere kølemiddel i et 2003 Honda CRV
hvordan man kan ændre lygten pære i en 2004 Volkswagen Beetle
hvordan du tilføjer transmissionsolie til en Audi
hvordan du udskifter tændrør på en 1999 Jimmy
Hvordan kan jeg identificere maling farve på min Toyota Camry ?