bilindustrien tech ressourcer

bilindustrien tech ressourcer

Ligegyldigt hvor meget uddannelse eller erfaring nogen har inden for autoteknik , vil der altid komme et tidspunkt, hvor han ikke kender noget, eller løber ind i et problem , han ikke kan løse . Heldigvis , tonsvis af ressourcer er til for at hjælpe med at få forbi de genstridige problemer eller til at belyse skjulte løsninger . Heldigvis har de fleste af disse ressourcer er let tilgængelige og billige .

Referencemanualer

Mange virksomheder stadig udskrive hard -copy referencemanualer for fælles mærker og modeller af biler . Nogle af de mere kendte mærker er Chiltons og Haynes manualer . Disse er uundværlige håndbøger for ethvert hjem auto arbejde , da de ikke kun giver detaljerede instruktioner , men fotografier for at gøre de mest basale af biler arbejde . De er også skrevet i et letforståeligt engelsk, og de undgår en masse af de forvirrende handel lingo og akronymer .

Andre Mechanics

Selvom de fleste store forhandlere holder deres mekanik utilgængelige , kan du gøre værre end at finde en lokal uafhængig mekaniker , der har ikke noget imod at dele hans visdom og erfaring med dig . Nogle steder kan kræve betaling for deres tid , men det er ikke ualmindeligt at finde et sted villig til at dispensere rådgivning gratis under håber, at du kommer til dem for større beskæftigelse . Få ressourcer er mere pålidelige og let tilgængelige end en erfaren mekaniker . De kan udfylde de huller, der manualer kan udelade og give tricks til at lette processen.

Internettet

Selvom du er nødt til at være på vagt over for ting lagt ud på internettet fra ubekræftede kilder eller af amatører , internettet er stadig en stor lagerbygning af viden . Automotive entusiast fora kan være et skræmmende sted at gå , men de ofte er rige kilder til viden . Mange vedligeholdelsesmanualer er tilgængelige online , især inden for sjældnere biler, hvor efterspørgslen kan være for lave til at berettige publicering . Som en bonus , post mange motorblade deres tech og how-to artikler online til deres læsere .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre en baglygte pære på en 96 Toyota Camry
hvordan man kan erstatte en dårlig bageste transmission montere på en Acura CL 23
hvordan man kan erstatte en rt forlygte på en 2001 Dodge Caravan
hvordan man kan ændre olien i en 2006 Chevy Colorado
hvordan man kan ændre en Volvo S60 kabine filter
hvordan man åbner den Switchblade nøgle i en 2006 mazda 6
Sådan nulstiller abs bremsen lys på en 2000 Dodge Dakota
hvordan du udskifter brændstoffilteret i Saturn Vue
hvordan du udskifter tændrør i en krydsild
nødvendige redskaber til at ændre en Serpentine bælte