hvordan du udskifter disc bryde puder

hvordan du udskifter disc bryde puder

Disk bremseklodser er afgørende elementer i din bils bremsesystem . Bremseklodserne er de små , men vigtige dele, klemme rotoren , når bremserne aktiveres, således at bremse bilen . Ændring af din bils bremseklodser er en rutinemæssig del af vedligeholdelse . Ifølge de fleste bilproducenter, bør det gøres hver 10. 000 miles eller så . Dette er en opgave , der kan gøres af en professionel mekaniker eller rimelig sikker hjem mekaniker . Husk, at dårligt udført bremse arbejde kan være potentielt farligt og bør ikke foretages , hvis du er usikker på proceduren .

Du skal bruge:
Floor jack
. Jack står .
Socket sæt og skralden .
Tænger .
Bremse renere .
Klude .


1 .
Løsn hjulets lug nødder med en lug skruenøgle . Løft køretøjet med et tungt gulv jack og sænk den sikkert ned bukke på alle fire hjørner . Fjern hjulene og placere dem af vejen .
2 .
Spray bremse renere på bremsen komponenter , som vil omfatte rotoren ( den store disk formet komponent ) , caliper ( den del, der klemmer rotoren ) og eventuelle nærliggende dele . Tør det hele ned med en ren tør klud . Fjern anti-rasle foråret på ydersiden af caliper med en tang . Ikke alle biler er udstyret med en skydelære anti-rasle forår .
3 .
Find de to store bolte , der fastgør caliper til suspensionen eller kaliberen luftfartsselskabet . På ældre biler , som regel blot bolte til suspensionen , men caliper fleste nyere brug af køretøjet en caliper luftfartsselskab, der caliper bolte til . Luftfartsselskabet er så boltet til suspension .
4 .
Fjern caliper bolte , som vil være på toppen og bunden af caliper vender hjulet godt . Boltene vil enten være konventionel bolte eller kan Allen-head bolte . Brug det korrekte værktøj til at fjerne boltene . Du kan bruge en breaker bar til at løsne boltene , der ofte afholdes på meget stramt. En breaker bar er en længde på bar , der giver ekstra indflydelse på soklen .
5 .
Skub caliper ud af rotoren. Du kan få brug for at vinkle caliper mod rotoren for at trække stemplerne nok til, at det glide ud af rotoren. Hvis du ikke holder kaliberen , mens du arbejder , så støtter det med et stykke ledning bundet til en suspension , så der er ingen vægt på bremsen linje .
6 .
Fjern de gamle bremseklodser . Afhængig af model , vil disse enten blive i kaliberen selv eller stadig sidder på rotoren . Nogle ældre biler bruger mindre bremseklods knappenåle at glide gennem caliper og puder til at holde dem på plads . Tapperne vil sandsynligvis blive holdt på plads med små splitter , der skal trækkes ud med en tang . På nyere biler , kan der også være en bremseklods slitage følerledningen , der skal frakobles . Konsultere brugervejledningen for detaljerne .
7 .
Træk stemplerne for at tillade nok plads til den nye , tykkere puder til at glide over rotoren . Brug en C-klemme til at komprimere stemplet ved at placere på siden af den klemme på stemplet og den anden side på ydre del af caliper og stramning af klemme . På nogle modeller som VW og Audi , kun den bageste caliper stempler er komprimeret med en speciel værktøj , der passer ind i fordybningerne på stemplet og forvandler det , mens du trykker det ind i kaliberen.
8 .

Spray bremse renere på caliper og tør den ned igen , før du installerer den nye puder . Installer den nye puder i omvendt rækkefølge af afmonteringen . Skub caliper over rotoren , der sikrer, at puderne opholde sig på deres korrekte position . Installer de to caliper bolte og spænd dem med en momentnøgle til producentens specifikation , som vil variere fra model til model . Gentag ovenstående procedure for den resterende hjørner af bilen . Udskift hjulene og nedre køretøjet til jorden . Pumpe bremserne , indtil bremsepedalen føles fast og derefter forsigtigt prøvekøre bilen . Pause i nye puder i henhold til bremseklods producentens retningslinjer , som normalt omfatte flere hurtig stop fra en normal motorvej kørehastighed.


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre radiator slanger på en ’96 impala ss
hvordan man kan finde det brændstof filteret på en 1994 Pontiac Sunbird
hvordan man kan ændre gm bundkar & motor mount bolte
hvordan man kan ændre ventildækslet pakningen på en 1988 Korsika
Sådan nulstiller en ændring motorolie lys på en 2002 GMC
motorolie & zink
hvordan man kan fjerne den forreste forlygte på en 2001 f -150
hvordan man får computeren koder for en Chevy venture
hvordan man kan ændre kabinen luftfilteret på en 2001 Avalon
Sådan nulstiller TPMS sensorer i en 2002 Chevy Corvette