hvordan man kan skifte batteri i en 2004 Buick århundrede

hvordan man kan skifte batteri i en 2004 Buick århundrede

Udskiftning af batteriet i din 2004 Buick Century kan blive nødvendigt, hvis batteriet ikke er fuldt opladning eller som ikke har en ladningen med tiden . Batteriet sidder i passagersiden af motorrummet lige bag radiatoren støtte . Det er kritisk i at starte din 2004 Buick Century motor . På grund af den begrænsede plads i motorrummet , er korrekt størrelse vigtig . Den korrekte størrelse batteri fås hos de fleste Bilreservedelsforretninger , og de associerede selskaber der kan hjælpe dig med at finde den rigtige til din bil .

Du skal bruge:
Wrench
. Socket sæt .
Udvidelse bar .
Ratchet .
Nyt batteri .


1 .
Åben kølerhjelmen af din 2004 Buick Century og find batteriet på passagersiden af motorrummet . Find den negative batterikablet på forsiden af batteriet . Løsn kabelklemmen 's fastholde bolt med en skruenøgle , og træk den negative batterikablet klemme fra batteriet terminalen , og sæt kablet til side .
2 .
Løsn batteriets positive kabelklemmen 's fastholde bolt med en skruenøgle og trække kablet klemme fra batteriet post . Indstil positive batterikablet side . Isoler både de positive og negative batteri kabler fra batteriet, mens du arbejder .
3 .
Find batteriet holde -down beslag på forsiden af batteriet . Det er en plastik kile placeret i bunden af batteriet . Det har en enkelt bolt i midten af det , der er gevind i bakken nedenfor . Fjern batteriet hold- nede bolt med en sokkel , udvidelse bar og skraldenøgle , løft derefter hold- ned af motorrummet .
4 .
Løft batteriet ud af motorrummet og sæt det gamle batteri til side . Position det nye batteri ind i motorrummet , orienterer det identisk med hvordan det gamle batteri var placeret . Placer hold- ned på batteriet og bakken , inden du installerer hold -down fastholde bolt .
5 .
Drej batteriet holde -down fastholde bolt uret med en sokkel , udvidelse bar og skraldenøgle , indtil det er sikkert . Fastgør positive batterikabel til den positive batteriet terminalen med kabelklemmen 's fastholde bolt , dreje bolt med uret med en skruenøgle for at sikre det .
6 .
Sæt negative batterikabel til den negative batteriet post ved hjælp af klemme oprindelige fastholde bolt . Spænd bolten ved at dreje den med uret med en skruenøgle . Test installationen ved at forsøge at starte bilen . Hvis det begynder , at reparationen er en succes .

gode råd og advarsler


 • Vær sikker på at holde batterierne oprejst ved håndtering dem . Batterisyre er ætsende , og det kan forårsage forbrændinger, ruin tøj , eller beskadige finish i din bil, hvis det lækker
 • .


  Relaterede artikler


  hvordan du installerer en AC Delco luftfilter i en 1988 bmw 535i
  hvordan du fjerner en blækklat fra auto læder
  hvordan man kan forbedre ford 7,3 brændstof kilometertal
  Hvordan erstatter jeg en Serpentine bælte på en 1998 Ford kontur ?
  hvordan man kan fjerne brændstoffilteret på en 1996 Ford Explorer
  hvordan man kan ændre forlygte på en Chevy lavine
  hvordan man kan ændre radiator slanger på en ’96 impala ss
  hvordan man kan erstatte en hytte filter på en 1999 Honda CR -V
  hvordan man rent glas forlygter
  hvordan man kan ændre en hytte luftfilter i en hummer