hvad er formålet med motor mounts i en bil?

hvad er formålet med motor mounts i en bil?

Bilens motor er forbundet til en række dele og rammen af køretøjet . Men hvis denne ramme var bare et spørgsmål om møtrikker og bolte, ville du føle hver krukke , bank og bump bilen går over . Og din motor ville sandsynligvis bryde den del af rammen det sidder på meget hurtigt . Dette problem er løst med brug af motor mounts . Disse dele bro forbindelsen mellem motor og bilen ramme og er et meget vigtigt element

Hvad Motor mounts er Til

Motor mounts som et redskab del er hovedsagelig en meget enkel udformning . I lægmandssprog , dybest set den del indebærer monteringsbeslag lavet af metal med en gummi blok mellem , der fungerer som en pude eller isolering fra fysisk chok . Gummi stykke absorberer vibrationer virkninger og metalplader forbundet til gummi bolt til bilen ramme og motorblokken . Ved at bruge denne isolation design , er føreren og passageren i bilen ikke er berørt af alle de skurrende og støj og vibrationer overførsel , der gør finde sted, så motoren gør sit arbejde . Uden den mounts , ville motoren vibrationer og bevægelser gør kørsel meget ubehagelig .

Slitage

Motor mounts , på grund af den vold, de er sat igennem, er ikke designet til at vare evigt . Faktisk er den del meget billig i sig selv og forventes at blive udskiftet efter 60 tusind miles eller så . Hvad betyder hæve omkostningerne forbundet med udskiftningen er mekaniker tale arbejdskraft , da motoren skal løftes til at fjerne og udskifte motoren mounts .

Slitage vil ske over tid i de fleste tilfælde . Forværringen vil være med en tåre i gummiet del af motoren mount . Dette vil blive mærkbar , da rive bliver større og motoren mounts begynder at svigte . Da motoren bevæger sig fra revving og bremse den fysiske vægt -shifting bliver indlysende for en chauffør , som noget i drevet følelse synes at føle sig tabe . Clunking eller en heavy- metal klikke er en typisk symptom på en motor mount fiasko forekommende .

Tegnene på Indtil manglende

Når motoren mount helt mislykkes, et par mulige resultater kan forekomme . Den første er , at gummi blok adskiller helt fra den ene eller begge af metalplader i den del . Motoren vil ikke falde til jorden , men det vil nu være i stand til at bevæge sig væsentligt , da motoren omdrejninger og drev . Denne motor blok vrikke i bilen rammen vil være meget mærkbar, med uregelmæssig banging og clunking lyde og vibrationer . Det vil være mest mærkbar , da efterspørgslen på motoren øges ( drejningsmoment ) eller accelererer ( hastighed ) .

Den næste fiasko type er motoren begynder at Bang mod andre dele . En fælles indvirkning vil være motoren kolliderede eller hamrer ind i radiatoren eller relaterede dele. Desuden vil forskellige tilsluttede dele til motoren bliver trukket på eller vil bryde . Dette vil og kan omfatte bælter , slanger , indtag og rest mangfoldigheder og andre relaterede komponenter .

Den tredje symptom vil være en meget stor mængde af motoren vibrationer augmented når motoren er drønede op eller stigninger i drejningsmoment .

Skade

I svære tilfælde , udstødningsmanifold kan bøjes eller revet fra motorblokken på grund af en mislykket motor mount . På forhjulstrukket type køretøjer vil styretøj være betydelig påvirket . I nogle ekstreme tilfælde motorblokken selv vil svinge langt nok til at skade andre bevægelige dele og forårsage kritiske køretøj fejl i bevægelse .

Reparation og omkostninger

Som nævnt tidligere , består i en reparation proces, som den gamle motor mounts og erstatte dem med helt nye . Motorblokken skal løftes til at tage vægten fra gamle mounts . Dette kan gøres ved enten jacking op motorblokken nedefra ( pas på ikke at beskadige bundkar ) eller ved hjælp af en motor lift og bære vægten fra oven . De fleste af de reparationsomkostninger hvis servicerede er forbundet med manuelt arbejde , som kan køre overalt fra $ 60 til $ 100 en time .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter kabinen luftfilteret i et 2002 Avalon
hvordan man kan rense brændstoffet injektor på en Honda Civic
hvordan du installerer fendere på en Honda Civic
hvordan man kan male kofangere af plastik & fendere
gøre skiholder skade bilen ?
hvordan du installerer dæk på fælge
hvordan man kan reparere blinklyset flasher på en 1994 cutlass Ciera
hvordan du udskifter bremseklodser på en 2002 vej konge
hvordan man kan ændre transmissionsolie i fra 1998 civile
hvordan man kan lave en tændrør ledning blande