hvordan du installerer en Dodge Durango tændrør ledning

hvordan du installerer en Dodge Durango tændrør ledning

Udskiftning tændrørskablerne på Dodge Durango vil forbedre motorens ydelse og brændstoføkonomi . Tændrøret ledninger bære den elektriske strøm er nødvendige for at affyre tændrør fra distributøren . Hvis stikket ledninger er defekte , vil motoren køre ru , stall eller starte hårdt . Udskift ledninger med en høj kvalitet sæt ledninger fra enhver auto dele butik eller Dodge forhandler

Du skal bruge:
Wrench sæt
. Tændrørskablet sæt .


1 .
Find den negative batterikablet på batteriet og fjern fastholde bolten med en skruenøgle . Fjern batteriet kablet fra batteriet terminalen og isolere kablet fra batteriet .
2 .
Vælg den første tændrørskonnektoren og tag fat i tændrøret boot . Twist boot frem og tilbage , mens du trækker tråden ud tændrøret . Trace kablet tilbage til den modsatte ende af wiren og fjerne det fra distributøren hætten .
3 .
Match tændrørskonnektoren du har fjernet fra lastbilen til dem i den nye ledning sæt og finde en , der er den samme længde . Sæt forhandleren cap slutningen af wiren på distributøren cap terminalen .
4 .
Før nye tændrør ledning til tændrøret efter den rute , som den gamle ledning anvendes . Skub wiren boot på tændrøret , indtil den klikker på toppen af tændrøret .
5 .
Flyt til det næste tændrøret, og gentage processen , fjerne eller erstatte en tændrør ledning ad gangen, indtil de alle er blevet udskiftet. Tilslut det negative batterikabel til den negative batteripol og stram fastholde bolten med en skruenøgle .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter lygten i en Mazda 6 bil
påkrævet vedligeholdelse for 2006 Chevy kobolt
hvordan man kan ændre en 1999 Windstar brændstoffilter
skiftende motor kølemiddel i en Chevy blazer
hvordan man rent brugerdefinerede hjul
hvordan man kan finde diameteren af radialdæk
hvordan du udskifter olien panden pakningen på en 1999 neon
hvordan man kan skifte olie i 1996 mercedes C280
hvordan man kan rotere dæk med det dæktryk systemet
hvordan man kan ændre luftfilteret på en 2000 Jeep Cherokee