hvordan du udskifter lygten i en Mazda 6 bil

hvordan du udskifter lygten i en Mazda 6 bil

Forlygterne i Mazda 6 er sammensatte samlinger , der bruger en halogenpære installeret i bagenden af lygten forsamling . Den halogenpærer skal ændres til et par , når du bemærker man har standsede i orden , eller hvis man er meget svagere end den anden . Udskiftning halogenpærer til din Mazda 6 er tilgængelige via Mazda forhandler eller på de fleste Bilreservedelsforretninger
1 .
Sørg forlygterandens kontakten er slukket position derefter åbne kølerhjelmen af din Mazda 6 . Find den forlygte pære på bagsiden af lygten forsamling .
2 .
Afbryd den elektriske stik fra bunden af lygten, pære ved at trykke på låsetappen ind og trække stikket lige ned . Læg ledninger stik til side for nu .
3 .
Tag fat i pæren på basen med din hånd og drej den mod uret , indtil den er fri fra lygten forsamling . Træk pæren lige ud af forsamlingen , og kass¨¦r det .
4 .
Placer den nye pære ind i bagsiden af lygten forsamling , og sørg for ikke at berøre glasset del af pære . Drej pæren uret , låse det på plads , og skub derefter el-stik på bunden af pære , indtil låsetappen går i hak.
5 .
Flyt til det modsatte forlygte og gentag processen for at ændre den anden pære . Drej lygten tændes og kontrollerer forlygterne fungerer efter hensigten .


Relaterede artikler


hvordan man kan kontrollere kugleled for slid
hvordan man kan ændre motorens luftfilteret på en 2006 volkswagon Jetta
hvordan du udskifter brændstoffilteret på en volvo 740
hvad er et HEPA kabine filter ?
Sådan nulstiller olieskift lys på et 2003 Pontiac grand prix
bilindustrien tech ressourcer
hvordan man beregner gallon i timen
hvordan du fjerner den forreste kofanger af en 1992 Mustang
hvordan du udskifter lygten pære i en 1997 GMC Yukon
hvordan man kan komme ud af en dårlig Auto Lease