hvordan man bruger mester tændrør til at erstatte NGK

hvordan man bruger mester tændrør til at erstatte NGK

Der er mange virksomheder , der gør tændrør , og vælge den rigtige til dit køretøj kan være en forvirrende opgave . Ofte er nogle mærker anbefales frem for andre mærker til specifikke mærker og modeller . For eksempel kan nogle køretøjer køre bedre med visse Champion stik end andre mærker af stik . Brug Champion tændrør på et køretøj , der aktuelt bruger NGK tændrør er en enkel udskiftning . Begge disse er af høj kvalitet, tændrør , der fungerer lige så godt , så nogle biler kan køre bedre med Champion stik end NGKs og vice versa .

Du skal bruge:
Skruetrækker
. Tændrørsnøgle .
Tape og markør .
Tændrør gapping værktøj .


1 .
Find tændrørskablerne og tændrør . Afhængigt af køretøjet kan det være nødvendigt at fjerne en plastik motorhjelm , der skjuler selve motoren og tændrør ledninger og tændrør . Motor omfatter afholdes normalt på med skruer , der skal fjernes med en skruetrækker eller med clips , i hvilket tilfælde motorhjelmen er simpelthen trækkes ved håndkraft .
2 .
Fjern tændrøret tændrøret, ved at gribe den fast på bunden , hvor det glider over stikket . Må ikke fjerne den ved blot at trække på den tynde wire del selv , da dette kan beskadige den . Hvis køretøjet er udstyret med en tændspole på tændrør setup og ikke har stik ledninger , unbolt spolerne , afbryde ledninger og fjerner bredbånd fra de stik . Mark stikket ledninger eller spoler for at sikre , at de er geninstalleres i den rigtige retning . Du kan enten markere ledninger eller ruller med et stykke tape og en markør eller blot fjerne propperne og erstatte dem en ad gangen for at holde dem i den rigtige rækkefølge .
3 .
Placer tændrørshylstre over tændrøret , indtil du føler stikket sæde i tændrøret . Den tændrørshylstre vil have en gummi-indsats , der tager fat i enden af stikket . Drej nøglen mod uret for at løsne og fjerne tændrøret fra motoren . Kassér den gamle tændrøret .
4 .
Gap den nye Champion tændrør med et stik gapping værktøj , som er gled mellem spidsen af stikket og elektroden for at indstille den korrekte afstand . Konsultere brugervejledningen for den korrekte indstilling . Den korrekte afstand afhænger af, hvilken Champion stik du bruger , samt hvilket køretøj du bruger den på .
5 .
Tråd den nye plug ind i motoren med hånden . Hvis der ikke er nok plads til at tråd stikket i hånden , skal du sætte stikket i tændrørshylstre og grundigt tråd det i. Sørg for , at tændrøret tråde i lige så trådene i motoren ikke er beskadiget . Stram tændrøret fast med det stik , men ikke overspænde stikket .
6 .
Sæt tændrøret ledningen eller tændspole og ledninger på stikket . Gentag ovenstående trin for de resterende tændrør . Geninstaller motoren dækker , hvis køretøjet brugt motor dækker . Start motoren til at sikre, at det kører ordentligt .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter Sebring tændrør
hvordan man justerer forlygter på en Ford lastbil
hvordan man kan ændre en hale pære på en 99 Dodge stealth
ford fokus: hvordan man erstatter den automatiske transmission filter
hvordan man kan kontrollere kugleled for slid
hvordan man kan ændre en mini olie filter
hvordan man kan ændre en forlygte på RX300 lexus
hvordan du fjerner en Sentra tågelygte
hvordan du fjerner appelsinskal tekstur
hvordan man kan kontrollere kølemiddel i et 2003 Honda CRV