hvordan man kan erstatte en forlygte pære i en Honda Civic

hvordan man kan erstatte en forlygte pære i en Honda Civic

Udskiftning af halogen forlygte pære på en Honda Civic kan være udfordrende . En række skridt skal tages for at udføre opgaven . Fjernelse og udskiftning af halogen pære skal gøres med omhu , for at pæren er sart. Ved at lære nogle vigtige detaljer , som erstatter en Honda Civic lygten pære kan gøres på under 45 minutter. Selv om processen varierer en smule mellem model år , udskiftning er stort set den samme for alle Civic i 1990 og 2000 model, og stort set de samme for alle fra 2001 til 2010 Civic .

Du skal bruge:
Halogen pære
. Ratchet .
Socket sæt .
Skruetrækker .

1990 til 2000 Model Honda Civic


1 .
Åbn Civic 's hætte . Vær sikker på at gøre det , når lyset er til rådighed til at gøre alt synligt .
2 .
Fjern servostyring reservoiret ved at trække det ud til at erstatte den førersiden forlygten pære ) . På passagersiden , skal du måske fjerne batteriet eller løsne batteriet optionskortholderen til at skubbe batteriet ud af vejen.
3 .
Fjern el-stik fra pæren . Dette kan opnås ved at klemme stikket på begge sider til at låse fanen. Stikket kan trækkes lige af.
4 .
Fjern gummi tætningsliste ved at trække i fanen.
5 .
Unclasp den hold- ned wire fra sit slot . Skubbe det ud af den måde , indtil pæren kan fjernes .
6 .
Udskift den gamle pære med den nye pære . Vær sikker på fanerne er placeret i deres slots .
7 .
Aflever hold -down ledning til sin oprindelige plads , og klip enden op mod åbningen .
8 .
Installer gummi tætningsliste over bagsiden af lygten forsamling . Være sikker på den side , der er markeret med " TOP "er højre-side-up .
9 .
Skub el-stik på fanerne i den nye pære . Vær sikker på pæren låses på plads.
10 .
Test pære ved at dreje forlygter på .
11 .
Geninstaller servostyring reservoiret eller batteri og batteri optionskortholderen hvis det er nødvendigt .

2001 til 2010 Honda Civic


1 .
Løsn bolten holder batteriet ved hjælp af en 10mm topnøgle og skralden , hvis du re erstatte en pære i passagersiden og batteriet er i din arm måde . Når bolten er løs , skal du skubbe batteriet tilbage langt nok til at nå lygten forsamling . For en pære på førersiden , skal du fjerne servostyring reservoiret ved at trække det ud af indehavere . Hvis du erstatter nærlys forlygte pære på førersiden , skal du også nødt til at fjerne den øverste del af sprinklervæske reservoiret , uwing en flad skruetrækker til at fjerne den bedrift klippet , så fjerner den øverste del af trække det lige op , ifølge 2004- Civic instruktionsbogen.
2 .
Find ledningerne , der lægger til bagsiden af lygten forsamling . Tryk på plasttappen , at ledningerne forbindelse til , og drej ringen 1 /4 omgang mod uret . Brug den flade skruetrækker , hvis du har problemer med at trykke på plast fanen. Fjern lygten pæren .
3 .
Skub fastholde ledning , der holder pæren på plads ned for at frigøre pære . Pæren har en tynd fastholde wire , være forsigtig med ikke at lægge for meget pres på ledningen eller wire kunne bryde .
4 .
Sæt den nye pære og skub holdeclips op . Placer pære tilbage i forlygte og drej på fanen 1 /4 omgang med uret for at sikre pæren .
5 .
Skub batteriet tilbage på plads og stram bolten for at sikre det køretøj hvis det er nødvendigt , udskifte eller servostyring væskebeholder og øverste del af vinduesvisker væskebeholder hvis det er nødvendigt .

gode råd og advarsler


 • Når halogenpærer er tændt, de bliver meget varme . Olie , en ridse eller sved fra dine hænder kan få pæren til at splintre .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan sove- i keramiske bremseklodser
  hvordan man kan ændre bremseklodser på en 2003 Dodge Ram lastbil
  hvordan man kan indtaste låse kode for en radio
  hvordan du fjerner 3m gm bilindustrien lim
  hvordan du udskifter dørhåndtaget i en krone
  hvad er symptomerne på en dårlig timing kæde ?
  bilvoks instruktioner
  hvordan man kan tage ud af døren støbning fra min hd chevrolet 2500
  hvordan du udskifter tændrør og ledninger i 1996 i et Plymouth Voyager
  hvordan du justerer glorie forlygter på en ’98 Mustang