hvad der gør en motor køre lean ?

hvad der gør en motor køre lean ?

Moderne forbrændingsmotorer har mange forskellige typer af sensorer , slanger og kontrol at overvåge og styre motoren under normal drift. En motor , der kører magert-eller som har for meget luft i luft- brændstofblanding , der driver motoren-kan have et vilkårligt antal problemer forårsager denne betingelse . Lokalisering årsagen eller årsagerne til problemet kan være en udfordrende opgave , som kan kræve særligt udstyr

Brændstof System

Et dårligt fungerende brændstofsystemet kan reducere mængden af brændstof , der kommer ind i motoren , hvilket medfører en løbetur mager tilstand . Et tilstoppet brændstoffilter kan reducere både brændstof levering og brændstoftryk . Lavt brændstoftryk vil reducere brændstoftilførslen rate på brændstofindsprøjtningsenheder og reducere mængden af brændstof til rådighed i float skål i en karburator . Begge scenarier producere magert brændstof blanding .

Oxygen Sensor

Oxygen sensorer anvendes til at overvåge mængden af ilt i motorens udstødning . Målet er at reducere udslippet af kulilte. On-board computer bruger oplysningerne fra den ilt sensoren at gøre luften brændstofblandingen rigere eller slankere . Hvis den ilt sensor fejl , kan det sende computeren urigtige oplysninger om den aktuelle tilstand af udstødningen .

Air Mass Flow Sensor

luftmassen flowsensor overvåger og fortæller om bord computer , hvor meget luft ind motoren . Som luftstrømmen ind i motoren stiger , sender sensoren et signal til den indbyggede computer til at øge mængden af brændstof , der leveres til motoren . Hvis sensoren ikke sender en nøjagtig signal , kan luftstrømmen stigning uden en tilsvarende stigning i brændstofpriserne .

computerfejl

On-board -computere er blevet standard i biler . De overvåger alle aspekter af motorens drift-men det betyder ikke, at computeren ikke kan udvikle problemer . Andet elektronisk udstyr kan funktionsfejl . Computeren kunne undgå at sende rette brændstof levering signaler til brændstofinjektorerne , som ville bevirke, at motoren til at køre magert .

utætheder

bilmotorer har et hav af slanger i forskellige størrelser og former . Disse slanger ikke evigt . Konstant udsat for høj varme i sidste ende vil medføre en slange at forværres . Hvis denne slange ikke udskiftes, vil det medføre en utæthed . Når en utæthed opstår , luftoverskud finder vej ind i motoren .


Relaterede artikler


hvordan man kan udfylde servostyring væske i en 1999 Pontiac Bonneville
Sådan nulstiller en ændring motorolie lys på en 2002 GMC
hvordan du fjerner brændstoffilteret i en 95 neon
hvordan man kan ændre olie på en 2005 neon
hvordan du tilføjer transmissionsolie til en Audi
hvordan du udskifter brændstoffilteret på en volvo 740
gastank installation
hvordan du udskifter Honda Accord bremseklodser
hvordan man finder den PCV ventilen i en 2000 Ford Focus se
hvordan man kan ændre forlygter på en Ford Focus