hvordan du installerer forlygter på en 2007 kobolt

hvordan du installerer forlygter på en 2007 kobolt

Chevy Cobalt modtaget nogle mindre udvendige opdateringer til 2007 model år , hvilket gør lygten-installationen lidt anderledes end tidligere modeller . Installere nye forlygter i din Cobalt ikke kræver avanceret kendskab til reparation af biler , men det er en tale smule, forlygterandens linsen skal fjernes , hvis du ønsker at få adgang til pærerne . Med de rette værktøjer og forberedelse , forventer at afslutte proceduren inden for 20 minutter

Du skal bruge: .
erstatning pære 9007LL
10mm topnøgle .


1 .
Køb en ny forlygte pære fra en nærliggende auto-dele butik . Du kan også købe den rigtige pære fra en Chevrolet forhandler . Vær sikker på at få den rigtige pære type .
2 .
Tænd for din forlygte skifte . Stå foran Cobalt at afgøre, hvilke forlygte du har brug for at udskifte . Slukke for kontakten og åbne motorhjelmen .
3 .
Brug en flad skruetrækker til at lirke op af de to udenfor holderne fra panelet ved siden af forlygten du vil udskifte. Tag fat i midten holderen med fingrene , træk den op for at frigøre det . Træk panelet væk at give bedre adgang til lygten linsen .
4 .
Fjern de to bolte fra forlygte objektivet med en 10mm topnøgle . Der er en bolt i hver ende af lygten objektivet . Tag fat i udvendige hjørne af lygten linsen , og træk udad , og træk derefter hele enheden væk fra Cobalt
5
Skub tapperne på det elektriske stik til afhægte lygten og turn- . signal ledninger . Bring lygten objektivet til en passende arbejdsstation .
6 .
Drej forlygten-pære fatning mod uret for at tage krogen lygten fra objektivet . Lygten-pære fatning er for aktiv vender stik .
7 .
Installer den nye forlygte . Skubbe det på plads , og drej den med uret . Bring lygten linsen tilbage til Cobalt . Fastgør både elektrisk stik , og skub det i sin mount .
8 .
Udskift og stram de to bolte . Skub panelet på plads igen . Sæt de to udenfor holderne ; skubbe dem ned på plads , og tryk derefter midt holderen på plads
.


Relaterede artikler


hvordan man kan rense en aluminium radiator
økologisk vs semi - metallic bremseklodser
hvordan du fjerner sæde spor i en ’66 Mustang
hvordan du fjerner en 1998 jeep hovedet lampe
hvordan du fjerner en bakspejl mount
hvordan du fjerner rygning pletter fra din bil
hvordan man kan ændre transmissionen olie på en 1977 Oldsmobile delta 88
hvordan du udskifter disc bryde puder
hvordan man kan ændre forlygter på C230 Mercedes- Benz
hvordan man kan ændre kabinen filteret i en 2002 Ford Taurus