økologisk vs semi - metallic bremseklodser

økologisk vs semi - metallic bremseklodser

Der er markante forskelle i stoffer og standsning evne af økologiske og semi-metallic bremseklodser , ifølge automekaniker Austin C. Davis . Økologisk og semi-metalliske bremse forbindelser har forskellige ansoegninger og en pude bør aldrig bruges som en direkte erstatning for en anden , da de er konstrueret til forskellige formål . Asbest var engang forbudt , og mange mekanikere tror asbest bremse materiale er stadig forbudt af den amerikanske regering , selv om dette ikke er tilfældet

organiske forbindelser

Økologisk bremseklodser har ingen metallisk materiale , Davis rapporter . Økologiske bremseklodser består af forskellige kombinationer af blødere ikke-metalliske materialer og indeholder asbest . Davis rapporter om, at økologisk bremseklodserne ikke er så udbredte som semi-metallic plader .

Semi-metalliske forbindelser

Semi-metalliske bremseklodser har små stykker " metalspåner i stedet for asbest materiale [ der var engang ] forbudt af den amerikanske regering , "siger Davis . Disse puder oprette en hårdere og mere holdbar pad , men ofte årsag bremse støj eller squeals at de fleste bilister at finde irriterende .

Økologisk Stopping Power

Med deres blødere materiale , organiske puder slides hurtigere , og ifølge Davis , der er usikre for større køretøjer, da puder ikke har bremseevne , det tager at standse en effektivt. Økologiske puder er kun til brug i køretøjer , de var beregnet til .

semi-metallic Stopping Power

Davis hævder , at semi-metallic klodser , i modsætning til organisk puder , " har stor evne til at stoppe og har en lang slid liv . " Han indrømmer dog, at disse puder er mere tilbøjelige til at støje selv . Det er disse karakteristika, der gør arbejdet med nye semi-metalliske bremseklods materialer vanskeligt for mekanik , især nu, støjsvage asbest puder bliver udbredt i branchen igen .

asbesten Brake Issue

I 1986 US Environmental Miljøstyrelsen startede et forbud mod asbest bremseklods materiale , der ville have resulteret i et totalt forbud af materialet i 1996 , i henhold til den automatiske eksperter på AA1Car. com . Dette forbud blev væltet på grund af antallet af amerikanere ville det sat ud af arbejde , men blev asbest OSHA begrænsninger derefter placeret på automekanikere at rengøre og bortskaffe asbest bremsestøv ordentligt for at beskytte deres helbred og sundhed medarbejdere og kunder . Asbest er en skadelig kræftfremkaldende , når luftbårne , og bremsestøv nemt luften. Det er derfor de fleste automekanikere foretrækker ikke at arbejde med asbest puder , også mange mekanikere stadig tror asbest er forbudt af den amerikanske regering.


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre olie i en 2005 CTS
hvordan man kan ændre bremseklodser på 2000 Ford Focus
hvordan du udskifter ilt sensorer i et 1995 Nissan lastbil
hvordan du udskifter en forret på en 97 geo prisme
hvordan du udskifter transmission olie og filter
hvad der gør bilen sikringer slag ?
hvordan man kan ændre en Silverado ’s termostat
hvordan man kan erstatte en Serpentine bælte i en 1998 Malibu
hvordan du fjerner spejlet monteres fra forruden
hvordan man kan ændre transmissionen olie på en 1977 Oldsmobile delta 88