Hyundai Accent soltag fjernelse

Hyundai Accent soltag fjernelse

Hyundai Accent har et udtrækkeligt glas drevet soltag for at lade i lys og luft . Af forskellige årsager , hvad enten elektriske , mekaniske eller fordi glasset er beskadiget , kan det på tide at fjerne Accent 's soltag . Når du arbejder med glas , altid fejle på siden af forsigtighed , og sørg for panelet er korrekt understøttet på alle tidspunkter

Fjern lineren

For at få adgang til Accent 's soltaget mekanisme du skal fjerne den indvendige loftsbeklædning . Start med plastik trim stykker og fjern alle skruer og afbryde fastgørelse klip . Fjern tag lampen , og liner panelet vil blive afholdt med blot et par klip . Sænk panelet og skub det ind på bagsædet-. ingen grund til at forsøge at vrikke det ud af bilen

Fjern Soltag Understøtter

Soltaget panel sidder i vejledninger til venstre og højre , og drives af en motor i ryggen . Fjern motoren vedhæftede fil , så soltaget panelet glider frit i de vejledninger , så skru bare en af vejledningen spor og frigøre det fra Accent loft panel . På dette tidspunkt soltaget vil ikke blive understøttet på den ene side .

Fjern Soltag

Med soltag guide fjernet , glasset Panelet vil nu frit lavere på den ene side . Når det er nede omkring to inches , skubbe det ud af det modsatte vejledning . Sænk forsigtigt det og fjerne det fra bilen .

Glas Care

Hvis soltaget panelet blev fjernet på grund af mekaniske eller elektriske problemer , vil glasset panelet skal geninstalleres , når reparationsarbejdet er afsluttet . Som sådan beskytte panelet mod beskadigelse-ikke lægge den ned på en indkørsel eller op mod en væg . Wrap panelet i store håndklæder og placere det væk fra enhver gående trafik , børn og kæledyr .


Relaterede artikler


hvad gør olie syntetisk ?
hvordan du installerer dæk på fælge
hvordan man kan ændre forlygte på en Chevy lavine
hvordan man kan ændre forlygte på et 2005 Chevy Trailblazer
hvordan du udskifter brændstoffilteret af en ’95 lesabre
hvordan man kan fjerne rust fra en bil eller en cykel stel
DIY 2005 Audi A6 3,2 olieskift
hvordan man kan ændre transmissionsolie i en Toyota Supra
hvordan du udskifter kabinen luftfilteret i en Mitsubishi Outlander
hvordan man kan ændre olien i en 2006 Ford freestar