hvordan man kan tallet dækstørrelser

hvordan man kan tallet dækstørrelser

Udviklingen af dæk specifikationer har resulteret i en dimensionsbetegnelsen , der er en kombination af bogstaver , metriske og engelske målinger, og matematiske systemer . De fleste af dæk på personbiler i dag , udnytter denne usædvanlige kombination til at betegne deres størrelse på dæksiden . Selv om systemet ser mærkeligt ud , det giver en måde at finde en dæk størrelse , dimensioner og formål . For denne artikel , vil vi bruge en variant af en 225/40R18 dækstørrelse
en .
Find brevet betegnelsen fundet før 225/40R18 dæk størrelse , er det muligt , at dæk kan have nogen forudgående brev . Hvis den dækstørrelse har nogen forudgående skrivelse betragtes som en " Metric " størrelse og er almindeligt brugt på europæiske biler , varevogne og SUV'er . Dæk med et "P " er udpeget til personbefordring køretøjets benyttelse , " T " angiver en midlertidig ekstra , " LT " repræsenterer varevogne brug og " ST " betyder særlig trailer service .
2 .
Fortsæt med tre numre som følge af skrivelsen betegnelse . I vores eksempel , 225/40R18 , ville dette være " 225 ". Dette repræsenterer det bredeste sted af dækket i millimeter . At konvertere bredde fra millimeter til inches , dividere med 25,4 . 225mm divideret med 25,4 er lig 8,86 inches .
3 .
Bemærk de to tal efter dækkene bredde . I eksemplet , 225/40R18 , ville det være " 40 " . De 40 repræsenterer højden af dæk sidevæg som en procentdel af dækkene bredde . I tilfælde af vores eksempel , højden af dæksiden i 40 procent af 225mm , 90mm . Dette kunne også være repræsenteret i inches ved at tage 40 procent af 8,86 inches .
4 .
Find brev efter de to numre fra det forrige trin , i tilfælde af vores eksempel er det en " R " . Dette brev er den interne opbygning af dækket . Næsten alle dæk har den " R " betegnelse , som repræsenterer en radial konstruktion . Dækstørrelser med et "D" betegner en bias lag diagonal konstruktion og en " B " repræsenterer en belted dæk .
Dette brev kan forløbet og /eller efterfulgt af endnu et brev . Ved hjælp af en variation af vores eksempel , 225/40ZR18 , vil " Z " repræsenterer hastighed rating af dæk og "R " ville stadig udgør en radial konstruktion . I tilfælde af dækkets størrelse var 225/40RF18 , "F "angiver en selvbærende run flat dæk .
5 .
Læs sidste eller to numre af dækstørrelse . For en 225/40R18 dæk , er de sidste to numre " 18 " . Dette indikerer diameteren af den fælg , i inches , er dæk beregnet til montering på .


Relaterede artikler


instruktioner for programmering en 2005 tundra nøglefri fjernbetjening
hvordan man bruger et moment vinkel meter
hvordan man kan reparere blinklyset flasher på en 1994 cutlass Ciera
motor kemisk rensning
olieskift i en 4.3l vortec
selv montering af tændrør ledninger til Honda Civic
hvordan man justerer forlygter på en 300D
bil inspektionsværktøjer
hvordan man kan sætte på en fan bælte i et 1993 jeep
hvordan man kan kontrollere frostvæsken i en 1998 Dodge Neon