hvordan du udskifter tændrør på en 2006 Kia Sorento

hvordan du udskifter tændrør på en 2006 Kia Sorento

I 2006 KIA Sorento er en mindre SUV med en 3,5- liters V6 motor . Denne motor bruger seks tændrør til at køre motoren ordentligt . Der vil være tre tændrør på hver side af motoren . Alle seks tændrør vil blive nødvendigt at ændre på samme tid til at sikre , at alle seks arbejder på lige fod. De tændrør er i et almindeligt syn på højre og venstre side af motoren og har gummi ledninger forbundet til toppen af hver en

Du skal bruge: .
Tændrør-stik gapping værktøj
Seks nye tændrør .
Ratchet .
Spark-stikkontakt .


1 .
Sæt kanten af styret stikket gapping værktøj under måltidet armen i midten af den ene af de nye tændrør og drej Den gapper indtil tallet 0,038 er i centrum af metallet armen . Gentag dette for alle andre nye tændrør .
2 .
Åbn hætten af 2006 KIA Sorento og fjerne en gummi ledning fra en af tændrør . Brug skralde og styret stikdåse at fjerne denne tændrør fra motoren .
3 .
Indsæt den nye tændrør i hullet hvor den gamle stik var . Hånd-spænd nye tændrør , indtil du er sikker på , at den sidder korrekt , så der spændes efter ved hjælp af skralden og styret stikdåse . Udskift gummi ledning til toppen af det nye tændrør .
4 .
Gentag for alle andre nye tændrør . Når du har udskiftet alle seks tændrør og erstatte gummi ledninger til toppen af dem , lukke hætten .


Relaterede artikler


den bedste måde at kløften tændrør med et hul gauge
hjem afhjælpe at reparere en uklar forlygte
hvordan du udskifter olien panden pakningen på en 1999 neon
hvordan du udskifter en 2002 Dodge pickup forlygte
årsagen til en skrigende vekselstrømsgenerator trisse
hvordan man kan ændre tændrør på en seks cylindret 2005 Dodge Magnum
hvordan man kan lave uklar plastik bil forlygter
oregon dæk kæde love
hvordan man kan erstatte en bremse pære på en 1992 toyota varevogn
auto mekaniske redskaber