hvordan du installerer sideskørter

hvordan du installerer sideskørter

En side nederdel er den del af køretøjet skruet til bunden af bilen for at fuldføre udformningen af bilen og for at beskytte bunden mod snavs og andre materialer , der kan beskadige overfladen af bilen rammen . Mange mennesker erstatte den side nederdel , der oprindeligt kom med bilen med en efter -market nederdel , der ændrer udseendet af køretøjet . Installation af disse sideskørter er en nem modifikation , og nogle gange ændrer bilens udseende drastisk

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Ratchet sæt .
Saw .
Fedt blyant .
Dobbeltklæbende tape .
Bor .
Blød børste .
Opvaskemiddel .
Lille spand .
Håndklæde .


1 .
Fjern skruer, der holder den oprindelige side nederdel til bilen ved hjælp af en stjerneskruetrækker eller en skralde . Sæt den oprindelige side skørtet til side .
2 .
Læg et par dråber opvaskemiddel i en spand med varmt vand . Rens området af bilen , hvor den nye nederdel vil være spændt , med en blød børste . Tør området , ved hjælp af et håndklæde .
3 .
Placer den nye side nederdel mod bilen for montering . Bemærk placeringen af skruehullerne på siden af bilen. Markér placeringen af disse huller på den nye side nederdel med en fedt blyant . Hvis nederdel er for lang , skæres det til den rigtige størrelse med en sav .
4 .
Bor huller store nok til skruerne til at passe igennem på de afmærkede stykker af siden nederdel .
5 .
Line op nederdel mod siden af bilen igen . Tegn en skitse af nederdel , hvor den møder bilen ved hjælp af en fedt blyant . Indstil nederdel til side .
6 .
Placer en linje af dobbeltklæbende tape 2 inches under fedt blyant linje . Undgå at blokere bore huller hvis det er muligt .
7 .
Pil tapen opbakning og tryk nederdel fast i overfladen af båndet .
8 .

Skru den nye nederdel på plads , ved hjælp af skruer og bolte , der fulgte med den nye nederdel .
9 .
Bor et hul i hver af hjulet brønde på den side af bilen , hvor skørtet rammer dem . Fastgør nederdel til hjulet brønde , ved hjælp af to små skruer og en Phillips-skruetrækker .

gode råd og advarsler


 • Hvis nederdelen skal males , tage nederdel til en auto Body Shop til at matche nederdel farve til farven på din bil . Du kan også male nederdel en koordinerende farve i stedet .


 • Relaterede artikler


  hvordan du udskifter tændrør til 2005 Ford Focus 2,0
  hvad er tør rådne på dæk ?
  hvordan man kan erstatte en masse luftstrøm sensor på en 1988 Camaro
  hvordan man kan ændre transmissionsolie nemt
  er det ok at blande syntetisk & regelmæssig motorolie ?
  hvad er formålet med en generator ?
  hvordan du udskifter kabineluften filter til en 2005 Acura RL
  specialværktøj til vw olieskift
  definition af udstødningsgas
  hvordan man kan ændre den forreste bremser på en 1996 Dodge Avenger