hvordan man kan ændre luftfilteret på en 2007 Toyota Camry

hvordan man kan ændre luftfilteret på en 2007 Toyota Camry

Ændring af luftfilteret på din bil er en væsentlig bestanddel af bilpleje . Luftfiltre hjælpe filtrere snavs ud af luften , der strømmer ind i din bils motor . Ændring af dit luftfilter på regelmæssig basis kan medvirke til at øge effektiviteten af din bil . Processen tager kun cirka 15 minutter . På en 2007 Toyota Camry , kan luftfilteret boligenhed findes under kølerhjelmen af bilen

Du skal bruge: .
Ny luftfilter
Skruetrækker .


1 .
Åben kølerhjelmen af din Toyota Camry . Find dit luftfilter boligenhed ved at lede efter en sort , rektangulær kasse i nærheden af bilens motor . Luftfilteret boligenhed vil være forbundet med motoren ved et stort luftindtag røret .
2 .
Brug en skruetrækker til at løsne skruerne på toppen af luftfilteret boligenheden . Som du er at løsne skruerne , sæt dem til side . Åbn luftfilteret boligenheden ved at adskille det øvre øjenlåg fra stalden .
3 .
Tag det gamle luftfilter ved forsigtigt at trække den opad ud af luftfilteret boligenheden . Fjern langsomt til at holde fra løsner sig nogen af de snavs er knyttet til det . Brug komprimeret luft eller en våd klud til at rengøre snavs stadig tilbage i luftfilteret boligenheden efter du har fjernet det gamle luftfilter .
4 .
Placer den nye luftfilter i huset enhed . Udskift den øverste låget tilbage på boligenheden . Brug en skruetrækker til at stramme skruerne på plads igen.

gode råd og advarsler


 • altid bære beskyttende briller og handsker , når du udfører vedligeholdelse på din bil .
 • For en 2007 Toyota Camry , kan du prøve en STP luftfilter med reservedelsnummer SA10171 eller en Fram luftfilter med reservedelsnummer CA10171 .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan rense en aluminium radiator
  hvad er den funktion af udstødningssystemet ?
  hvordan du fjerner en fuld størrelse blazer bundkar
  hvordan man kan ændre disk bremseklodser på en toyota 4Runner
  bilvoks instruktioner
  hvordan man kan forebygge frosne bil låse
  hvordan man kan ændre en pollenfilter
  hvordan man kan slukke check engine lyset på en 2000 mazda b4000
  hvordan man kan ændre en hytte filter på en 2007 Sentra
  effektiviteten af transmissionsolie ændringer