hvorfor min 1994 Cadillac Deville concours køre hot ?

hvorfor min 1994 Cadillac Deville concours køre hot ?

I 1994 Cadillac DeVille Concours har flere hestekræfter-stjæle vedhæftede hældes i motoren og kan forårsage overophedning af motoren --- disse vedhæftede filer omfatter aircondition , servostyring , tunge generator , elektriske alt og meget mere. Heldigvis Cadillac Concours ' Northstar motor har en halte-hjem mode , bør der være et tab af kølemiddel , hvor fire cylindre ild , mens de øvrige fire pumpen kølig luft . Denne funktion vil hjælpe med at holde motoren mod beskadigelse af overophedning for 50 miles .

Du skal bruge:
Metal knagerække
. Tænger .

motoriske funktioner til at se på

Når Northstar motoren er kold , såsom før du starter det op første ting om morgenen , skal du kontrollere vandstanden i køleren og overløb canister . For at finde den overløbet beholderen følg gummi slangen er tilsluttet hals radiator , indtil du finder en semi-klar plastikbeholder med HOT og COOL markeret på det indikator med linjer . Denne dunk burde have kølevæske til COOL linje . Den korrekte termostat for 1994 Cadillac DeVille Concours er 195 grader . Den Northstar Motoren bør køre mellem 195 til 220 . Radiatoren fans er indstillet til at komme på , når temperaturen er ca 220 , hvis A /C er slukket , at sænke temperaturen til ca 205 .

Renlighed Motor

For at ændre de Northstar kølevæske , fjerne både slanger og løbe ud så meget som muligt . Må ikke skylles ud med vand , så de 50/50 blandingen vil blive udvandet . Put seks GM Barsleak kølevæske kosttilskudstabletter i slangen . Barsleak Golden Seal magt kan bruges som en erstatning . Placer et af produkterne i slangen og tilslut slangen . Refill radiatoren med 50/50 blanding med Dex-Cool og destilleret vand . Dette skulle være tilstrækkeligt radiator og Northstar kølevæske i mindst 2 år eller 24 tusind miles . Cadillac DeVille Concours ejere rapport 100. 000 plus kilometertal uden besvær. Da General Motors anbefaler Northstar motor vedligeholdelsesintervaller på 100. 000 miles (bortset fra olie ) , og en radiator flush forudgående er ikke normal .

Bøvsen luft fra systemet

Tjek opgøret linje og sikre, at det er fri for forhindringer . Rev motoren til 3000 rpm et par gange , og toppen af systemet , hvis det kølervæskestanden dråber . Den Northstar er designet til at være en selvstændig rensning system . Til tider kan have brug for bistand for at sikre en fuld kølesystemet .

Test Drive

Test drive Cadillac i et par minutter , og sikre, at Northstar motoren ikke overophedning igen . Hvis motoren stadig er overophedet , tage den til nærmeste forhandler . Nogle elektroniske diagnostik er nødvendig for at isolere problemet. Den Northstar Motoren er high- tech stykke af maskiner , og almindelig sund fornuft motor diagnose vil ikke løse mange problemer .

Oversigt

Det Cadillac DeVille Concours udstyret med Northstar high-tech motor har sensor detektorer for de fleste af sine helt drev togdrift . Finde et problem i en af disse motorer kan være svært uden den rette diagnostisk udstyr . Sådant udstyr er til rådighed på dit lokale dele butik , for at få hjælp .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter en sikring i en Toyota
hvordan man kan fjerne brændstoffilteret på en 1996 Ford Explorer
hvordan du fjerner hårdt vand pletter på auto maling
hvordan du udskifter tændrør på en 2002 Windstar
hvordan man kan ændre en PCV ventil i en 3,4 liters Chevy
2001 forstæder : automatgear pan fjernelse
hvordan du fjerner farvet film fra en bilrude
hvordan du udskifter tændrør på en 2001 Lexus RX300
hvordan man kan ændre Serpentine bælte på en 1997 Aurora
hvordan man kan sætte bremsevæske i en 2000 Pontiac Montana