hvordan du installerer et brændstof filter i en Chevy Korsika

hvordan du installerer et brændstof filter i en Chevy Korsika

Brændstofsystemet på Chevy Korsika kommer med en dunk brændstof filter , der forhindrer enhver små partikler og snavs i gassen fra at komme ind i motoren . Disse partikler og snavs rejse med gassen ud af gastank og ind i fjorden siden af brændstoffilter . Gassen så ruter gennem fibered filteret i brændstoffilteret boliger. Den fibered filter fanger de partikler og snavs indeni og frigiver den rene gas til motoren . Chevy anbefaler udskiftningen af disse brændstoffiltre mellem 45. 000 og 75. 000 miles .

Du skal bruge:
Floor jack
. Jack står .
Små flydende fange container .
Ren klud .
Nye brændstoffilter .


1 .
Park Chevy Korsika på et godt ventileret område som udenfor eller inde i en garage med døre og vinduer åbne . Sørg for at overfladen er plan .
2 .
Gå tilbage til den bageste del af Chevy Korsika og tage gassen hætten af benzintanken . Dette letter trykket i brændstofledninger og vil forhindre gas fra sprøjtning ud af det brændstof, linjer, når du fjerner linjer fra brændstoffilter .
3 .
Jack op på bagsiden af Chevy Korsika og sætte bukke under donkraftbeslag på begge sider af bilen . Den bageste donkraft på Chevy Korsika er placeret under sidekarmen skinne foran begge baghjul . Sænk Korsika på bukke og efterlade donkraften under bilen .
4 .
kravle ind under den bageste del af Korsika og find brændstoffilteret . Brændstoffilteret vil være en runde sølv beholder , der er mellem gastank og bagenden af bilen . Brændstoffilteret har et brændstof linje kommer ud af hver ende .
5 .
Skub låsen panden under placeringen af brændstoffilter . Komprimere enderne af brændstof linjer med din hånd og en ren klud . Drej derefter brændstofslangen mod uret for at løsne linje fra brændstoffilteret røret . Træk ud på brændstofslangen , mens du stadig er komprimere slutningen af brændstof linje med hånden . Brug denne samme metode for både brændstof linjer .
6 .
Skub det gamle brændstoffilteret ud af beslaget , og skub det nye filter i holderen . Sørg for , at præget pil på siden af filteret vender den rigtige måde . Pilen skal pege væk fra benzintank og mod fronten af bilen .
7 .
Skub brændstofledninger på den nye brændstoffilteret rør og tænd derefter brændstofledninger med uret for at sikre dem til brændstoffilteret . Træk forsigtigt ud på brændstofledninger at kontrollere, at de er sikret godt . Tag fangsten gryden fra undersiden af bilen .
8 .
Sæt tankdækslet på benzintanken . Komme ind på den førersiden og drej tændingsnøglen fra ON til OFF tre gange for at prime filteret . Derefter krank motoren .
9 .
Se under den bageste del af Korsika og inspicere det nye brændstoffilter for lækager , mens motoren kører . Drej motoren slukket .
10 .
Jack the Chevy Korsika tilbage op og træk skiller sig ud fra under bilen . Sænk bilen tilbage til jorden og fjerne stikket .

gode råd og advarsler


 • præget pil på siden af brændstoffilteret repræsenterer strømmen af gassen fra gas tank til motoren . Denne pil skal pege i den rigtige retning eller bilen vil ikke køre . Brændstoffilteret er konstrueret på indersiden til at filtrere brændstoffet kun i én retning .
 • Hold alle åbne flammer væk fra gassen.
 • Der må ikke ryges omkring gas .
 • Bær beskyttende briller omkring gas .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan ændre en forlygte på en 2006 Durango
  hvordan du fjerner en nc kviksølv skifte
  hvordan man kan teste Land Rover gløderør
  hvordan man kan farve vinduerne på en 1953 Chevy pickup
  hvordan man kan ændre forlygter i et 2003 s10 afhentning
  hvordan man kan ændre en parkeringsplads lys på en 2006 mazda 6
  hvordan man bruger mester tændrør til at erstatte NGK
  hvordan du udskifter olien panden pakningen på en 1999 neon
  hvordan du fjerner auto radioer
  hvad er formålet med gashåndtaget kroppen ?